Pripreme za pravni faks

Pravosudni ili poslovni smer?

• pravosudni

• poslovni

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Mi smo imali smesna pitanja iz istorije u 14h! npr. imali smo: Ko je dovrsio gradjenje crkve sv. Petra u Rimu, ili Na teritoriji koje danasnje drzave su Fenicani imali najvise kolonija(a resenje je Liban?!) Pa ko sve to moze da zapamti, svaka mu cast!!! Pa onda: Kako su starogrcki istoricari zvali Slovene koji su dosli na Balkan?! A ni mi nismo imali najvaznije stvari kao sto su Alex Makedonski, Cezar, Punski ratovi, Napoleon, Prvi i Drugi ustanak... STRASNO!!!

loshme, isto kao i mi u 8... tj. nekom je bilo teže, nekom lakše, ali uglavnom svima sa kojima sa pričala bilo je UŽASNO.. i pogotovo što nisu bile neke od najvažnijih lekcija, tj. većina.
Arion, na koju informaciju misliš, jel na onu u vezi da će spisak biti objavljen oko 5-6? tako je Voja rekao danas... a i ja sam u toku dana načula da će biti čak i pre podne!

Haha, ti nisi normalan! :) Pa tako su otprilike i rekli da će uveče biti rezultati.... Ja sam sinoć opušteno mogla da spavam (jer znam da sam primljena da nisam na budžetu, pa nemam oko čega da se cimam), ali zato noć pred prijemni sam spavala 3h :|

Haha... pa mi ćemo da čekamo!
jao sad sam pročitala svoj poslednji post, htela sam u stvari da kažem da znam da nisam primljena na budžet, pa nemam oko čega da se cimam :) izostavila sam "ne" :)

Arion odakle si ti?

Ja nisam iz BG-a ali moram malo da jadikujem... drugarica mi je malopre javila da je 216. na listi sa 84 boda i, naravno nije upala na budzet... pravni u NS-u inace... prosle god je bilo dovoljno 78 za budzet, a pogle sad... strasno... sad mi je bitno samo da upadnem, kakav budzet :cry: I sto je najgore, na netu nema rezultata, a ja bolesna i ne smem da izadjem napolje i odem do faxa

Sad sam gledao listu iz NS, i nesto jako cudno se desava! Tacno pola prijavljenih(370 od prijavljenih 700) ima preko 80 bodova!!! Pa nije ni cudo sto se nisu upisivali na budzet sa 84 boda! E sad da li je namesteno ili je bilo uzasno lako, to ne znam! Samo znam da kod nas nema sanse da bude toliko bodova, posle onako glupih testova juce!

U Novom Sadu primaju manje i zato treba dosta bodova da bi se upisalo.

Meni je juce bilo KATASTROFA!!!!!!!!! Nisam ja nista posebno naucio ali da mi je test bio laksi mozda bih nesto uradio... Ni za jedno pitanje iz istorije nisam bio 100% siguran zato sto su sva pitanja da se najezis. Nista od umetnosti Grcke i Rima, nema ni Peloponeskog, ni Punskog i Grcko-persijskog rata. NISTA. Sve neke gluposti. A i srpski mi nije bio lak, i tu sam se dosta nalupao. Test mi je bio 6-A. Ako budem imao 30 poena bicu presrecan (a tesko da ce biti toliko).

Back