Pripreme za pravni faks

Pravosudni ili poslovni smer?

• pravosudni

• poslovni

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
K4lee:
ja polažem u 8 u amfiteatru Radomir Lukić.
dobro je, nije strašno ako je 1830... znači da otpada 230, mada sam čula da UVEK prošire spisak i da sve prime...

Danas pise u novinama da se na pravnom prijavilo 1850 ljudi, a mislim da ove godine nece smeti da prosiruju spisak zbog reforme Bolonja 2, koja im striktno zabranjuje primanje vise studenata od onog broja koji su propisali . . .

rekli su da se radi 3 sata, mada ne verujem da ćemo raditi cela 3... jer ako prva grupa počinje u 8, a druga u 11, to je tačno 3 sata, a verovatno će druga grupa ući 15-ak minuta ranije. meni je drugarica rekla da je ona prošle godine uradila prijemni za 20 minuta, a i realno ako nešto znaš odmah ćeš uraditi, neću sigurno tamo da sedim 3 sata, ako ne znam odmah, neću znati ni u 11!

Zvanicno, Bolonja 2 je izmenjen, reformisan dokument Bolonjske deklaracije, koja se zove Bolonja 1. Trebalo bi da ova generacija koja sada upisuje krene po bolonjskoj ... Generacija 87 ima neku polu bolonju ...
Mi bismo trebali da neke ispite ili bar delove ispita, dajemo preko kolokvijuma ...
Mada :roll:

aleksandrica_k:
Kada treba da se izvadi ta kartica? Je l' samo slika treba za nju?

Ja sam uz prijavu na fakultet dobio i prijavu za izdavanja identifikacione kartice. Kad sam predao dokumenta pitao sam gde to treba da se preda i covek mi rekao da treba da se preda na ulazu u fax. Na ulazu bio decko sa lap-topom i on me slikao i njemu sam dao prijavu i to je to.

K4lee:
ja ću poneti i olovku i gumicu.... zato što mi se 1000 puta desi da dok popunjavam testove pogrešim, a kamoli kako će tek biti na prijemnom!

pa zbog gresaka i pitam ali ne znam da li ce dozvoliti, nadam se da hoce...

crazy.me:
kartice su ziva glupost!nama su uzeli kes za to naravno ne koriste nicemu!!!
ma mozete da zamislite otkucavanje 2000ljudi u roku od 10min!!!!na dva aparata!!!kooooja guzva!
ma videcete na pocetku sta je guzva pravnog...hohoho....

Ne moras bas toliko da nas obeshrabrujes. Ni na jednom fakultetu ne tece med i mleko sigurno.

ma zezam se!bolje da znate sta vas ceka!pogotovo na pocetku kad vecina dolazi na predavanja...
npr..mi smo prvih dan,dva,tri dolazili sat vremena ranije da se utrpamo u red kod vrata,i onda tetkica posle sat a nekad i vise otkljuca i onda kad nagrne masa....a joj!jer ako se neutrpas na vreme stajaces ceo dan!!al neshvataj ovo ko obeshrabrenje-obozavam nas fax..iako je tezak ko...

www.vecitistudent.co.sr

Back