Pripreme za pravni faks

Pravosudni ili poslovni smer?

• pravosudni

• poslovni

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ja sam izbrojao oko 100 onih koji imaju po 40 bodova...

kako si uspela da izbrojis koja si po redu po bodovima iz skole???

aleksandrica_k >>>> na pocetnoj strani u delu najave pise PRIJEMNI ISPIT i tu je spisak prijavljenih

Nije bilo teško ?!?!?!

Meni je istorija bila KATASTROFA teška, kakva su ono pitanja - na foru koliko članova ima Dušanov zakonik, drevna prestonica Izraela ?! Da ne pominjem to što nije bilo pitanja iz Grčko-persijskih ratova, Punskih ratova, ko su učesnici Prvog i Drugog trijumvirata, onda mezolit, paleolit i neolit, Nemanjići, Karađorđevići, Obrenovići, a koliko se sećam na to su sve rekli da se POSEBNO obrati pažnja!

Ma nebitno sad Arion... Nego me nervira da pola toga što su rekli da će sigurno biti nije bilo, i kao biće 13-14 pitanja iz prve knjige a bilo je 7! ja sam i znala da neću upasti na budžet, ali stvarno im nije fora da kažu nešto da će biti a ne bude... U kom si amfiteatru bio?

Ja imam drugara asistenta saradnika koji je ucestvovao u odabiru i sortiranju pitanja za ovu godinu, i rekao mi je da pitanja uopste nisu teska.Istorija je teza, al opet pitanja su prilagodjena tako da ima za svakog ponesto jer nisu svi zavrsili gimnaziju, neko je ekonomiju,birotehnicku, muzicku....Sutra on dezura u dve grupe.Srecno svima sutra! :lol:

Back