Pripreme za pravni faks

Pravosudni ili poslovni smer?

• pravosudni

• poslovni

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
iwan88:
U Novom Sadu primaju manje i zato treba dosta bodova da bi se upisalo.

Meni je juce bilo KATASTROFA!!!!!!!!! Nisam ja nista posebno naucio ali da mi je test bio laksi mozda bih nesto uradio... Ni za jedno pitanje iz istorije nisam bio 100% siguran zato sto su sva pitanja da se najezis. Nista od umetnosti Grcke i Rima, nema ni Peloponeskog, ni Punskog i Grcko-persijskog rata. NISTA. Sve neke gluposti. A i srpski mi nije bio lak, i tu sam se dosta nalupao. Test mi je bio 6-A. Ako budem imao 30 poena bicu presrecan (a tesko da ce biti toliko).

i meni je bio 6a. u koliko sati si polagao i u kom amfiteatru

Ljudi, katastrofa!!! Ja sam tek danas stigla iz BGa kuci... Test mi je bio 4B, a istorija je bila tako teska! Kada na sajtu izadju rezultati please neka neko stavi link jer meni nesto nije u redu sa netom, jos uvek mi nije ucitao listu prijavljenih kandidata.

draguljche:
i meni je bio 6a. u koliko sati si polagao i u kom amfiteatru

Zivojin Peric. U kom si ti bio???

Drugo pitanja: bog u Mesopotamiji koji je napravio coveka i podario ljudima pocak i pismo. Sta si tu odgovorio?
Prestojnica drevne Judeje_______________
Ono u vezi Troje, ste si stavio?
Koji papa je uveo one zabranjene knjige??

Stefan_88_BB:
bog je Ea
Jerusalim je drugo
Menelaj Sparta je trece
Pavle IV je to zadnje
tako sam ja stavio
Nimalo lak test

gde si ti polagao? Za Ea i Jerusalim sam pogodio, umesto Sparte ja sam stavio Mikenu i Agamenona (nije mi tacno) a za papu Grgur VII mi jedini pao na pamet.

Jesi li stavio Ivana IV Groznog za pitanje u vezi Moskve? Za ono pitanje u vezi vrhovnog organa vlasti u Atini, sta si stavio? Koje si neprijatelje Rima zaokruzio?

ja mislim da je Grozni, nemam knjigu ali imam neki papir na kome to pise. Ja sam stavio Etrurce i Gale a razmisljao sam da li da zaokruzim i Samite. Mislim da treba 9 arhonata a ja sam samo stavio arhont (nema sanse da mi priznaju):-(

loshme:
Sad sam gledao listu iz NS, i nesto jako cudno se desava! Tacno pola prijavljenih(370 od prijavljenih 700) ima preko 80 bodova!!! Pa nije ni cudo sto se nisu upisivali na budzet sa 84 boda! E sad da li je namesteno ili je bilo uzasno lako, to ne znam! Samo znam da kod nas nema sanse da bude toliko bodova, posle onako glupih testova juce!
Nije bilo uzasno lako, samo su ove godine nagrnuli streberi na pravo, pa smo mi normalni izvisili :? Jbg, ja sa 87 bodova nisam upala na budz :( No, dobro, pola budzetlija je masa iz skola u okolini NS koje nemaju visok kriterijum (ja sam isla u skolu sa najvecim kriterijumom u NS), pa je logicno da imaju puno bodova iz srednje, pa jos nastrebali ta pitanja i eto ih na budzetu! Da ih vidim kad krene strebanje na faxu...
Nego, mi smo imali oko 400 pitanja iz istorije i 500 iz srpskog, ali nisu sva pitanja na prijemnom bila odatle... Jel tako i kod vas?
Bas me zanima koliko je u BG-u potrebno za budz, pa da se ja prebacim tu ;)
I, koliko se placa samofinansiranje? Kod nas je pravo najjeftiniji fax, 65.000din

Novi Sad je lakse upisati jer vi imate pitanja od kojih vecina bude na testu, a mi imamo materijal za spremanje ispita od 3600 pitanja (pola istorija, pola srpski), a jedino se ponavljaju neka pitanja iz srpskog, a iz istorije 1-2 pitanja. Za budzet koliko je potrebno cemo videti ovog sata... Nas fax je 60000 dinara.

cute_kitten:
Nego, mi smo imali oko 400 pitanja iz istorije i 500 iz srpskog, ali nisu sva pitanja na prijemnom bila odatle... Jel tako i kod vas?
Bas me zanima koliko je u BG-u potrebno za budz, pa da se ja prebacim tu ;)
I, koliko se placa samofinansiranje? Kod nas je pravo najjeftiniji fax, 65.000din

Mi nismo imali nikakva pitanja nego smo ucili iz knjiga sve redom a pitanja od prethodnih godina se uglavnom ne ponavaljaju. Za budzet je prosle godine trebalo 70.70
Skolarina je 60 000

Stefan_88_BB:
Koliko se secam pitanje je glasilo da zaokruzimo najmocnije neprijatelje rimljana.Zato sam zaokruzio samo Etrurce
Ima recennica u knjizi,citiram "Najmocniji neprijatelji Rimljana u doba kraljeva bili su Etrurci."

dobro ali ja sam u pitanju razumeo da ih treba vise zaokruziti. ne znam.

Back