Primedbe, predlozi i jos po nesto...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne sviđaju mi se te novotarije. :confused:
Što se reputacije tiče - zaključeno je da na ovom pdf-u nema ozbiljnu svrhu.
Što se titula tiče - još jedno pomagalo da se klinci/klinke natežu ko je bolji - elita, legenda i sl.
Ipak, bitan je kvalitet a ne kvantitet. Lako je nabiti 'iljade i 'iljade postova na spam temama. :neutral:
E sad, o kvalitetu bi trebalo da svedoči reputacija, ali to nas opet dovodi na prvi zaključak.

Samo da obavestim one koji nisu znali:
kada kliknete gore levo na "Korisnički profil", otovoriće vam se nova stranica gde možete videti ko vam je, kada i na koji vaš post dodao reputaciju. ;)
Primer:

Pretpostavljam da se ta stranica otvara samo onda kada neko ima primljenu reputaciju. Meni se ne otvara i ne mi pise koliko poena imam. :confused:

Koristiš pregršt emotikona poput ovih klinaca. :lol:

Auu, a što ja ne volem alfa-mužjake.

Inače, čestitam Stefanu K. i drago mi je što je moderator. :D :D

niko nije savrshen... :rumenko:

najjaci smo mi alfa-muzjaci sa 4uma, sve mekushac do mekushca... :mrgreen:

Ne sviđaju mi se te novotarije. :confused:
Što se reputacije tiče - zaključeno je da na ovom pdf-u nema ozbiljnu svrhu.
Što se titula tiče - još jedno pomagalo da se klinci/klinke natežu ko je bolji - elita, legenda i sl.
Ipak, bitan je kvalitet a ne kvantitet. Lako je nabiti 'iljade i 'iljade postova na spam temama. :neutral:
E sad, o kvalitetu bi trebalo da svedoči reputacija, ali to nas opet dovodi na prvi zaključak.
ni meni novotarije nisu preterano srcu bliske, nekada je akcenat bio iskljucivo na pisanju, diskutovanju i zayebanciji...secam se da sam negde oko septembra 2005 ili 2006, ne secam se vise. Demonstrativno napustio 4um usled kompletne promene dizajna... :confused:

Na stranu sto nalazim da su mi je zanimljiv skoro svaki tvoj post i ti se smucas dosta po spam temama... :p

A sad jedno pitanje vezano za temu, kako se kotiraju te titule, keve vam? :lol: ja legenda? :lol: to se zna i bez ovog... :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back