Primedbe, predlozi i jos po nesto...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, da, verovatno propustam neke postove. Nego, nisam ja mislio da imam 'realan' uvid u to sta se i koliko se radi od strane moderatora. Jednostavno, takav mi je bio utisak jer sam primetio da ima neobrisanog spama u znacajnoj kolicini. Jednostavno se pitam - po cemu se taj obrisani spam razlikuje od neobrisanog, pa je zasluzio brisanje. :S

Btw, Overu... N.ch.m.T, oko cu ti iskopati ;)
Jaooooo. :lol: :D

Moram da kazem da mi je drago da je Stefan K. moderator, iako je noviji chlan... Medjutim, ja cu i dalje da spamujem, pa mozda i dobijem neki ban: :mrgreen:
Takodje ne razumem izliv besa i ljubomore od strane Overa. Ako si vec hteo da budesh mod, mogao si i da pitash na private shto nisi postao, pa bi ti to bilo objashnjeno a ne ovako, da padne pljuvanje sa obe strane.
I takodje mislim da su modovi postali izuzetno nakurcheni. Ne secam se da su ijedni modovi bili takvi... :confused:
Vidim da ce ovaj forum polako propasti, jer sa svim ovim kartonchicima i statusima ce pocheti da privlachi sve neozbiljnije klince koje samo zanima da drugi vide kakav zivot oni vode. Vidim da ce svaka iole inteligentna rasprava ovde zamreti...
Tuga...

Bas se pitam koliko ima strana na Tinejdzerima zajedno sa obrisanim temama... naravno da ne vidis kad je obrisano... a koliko si vremena u opste ovde pa da imas realan uvid u to sta se radi i koliko poruka se brise? Cisto sumnjam da procitas sve poruke u svim temama...

Sto se tice toga da nema negativnih poena, to je zato da kreptoman i overkill ne bi imali -30000, jer bi jedan drugom delili negativne, a ne pozitivne poene... a nas sistem to ne bi mogao da izdrzi...

I poruka za Stefana: Budi dobar!

Ma ja i krepto se zezamo a nije to tacno,krepto mi je dao 16 pozitivan pojen!!:)

Tinar kakav bes i ljubomora sa moje strane?? Na koga da budem ljubomoran? Ako mislis na moje zalbe to se malo zezam a i cisto radi reda da se malo bunim i zadajem glavobolje moderatorima inace me briga sto su vlasti sebi udelile vise kartoncica!! Inace i ja jesam moderator ali na drugom forumu ne ovde,a ovde ne bih ni prihvatio jer je suvise obilan posao i ne bi bio Dovlin potrcko i da ga slusam kao da mi je gazda tako da neka hvala!!

Tinar kakav bes i ljubomora sa moje strane?? Na koga da budem ljubomoran? Ako mislis na moje zalbe to se malo zezam a i cisto radi reda da se malo bunim i zadajem glavobolje moderatorima inace me briga sto su vlasti sebi udelile vise kartoncica!! Inace i ja jesam moderator ali na drugom forumu ne ovde,a ovde ne bih ni prihvatio jer je suvise obilan posao i ne bi bio Dovlin potrcko i da ga slusam kao da mi je gazda tako da neka hvala!!
Jao, ne budi lud, ne mozesh bash da im zadajesh glavobolje! :lol: Shvati da je njima jakooo dosadno, i da jedva chekaju da im dodje neko kao ti. ;)

:lol::lol::lol:

Стефане иди купи ми новине и бурек... :lol: морам признати Оверу да си сјајан :D

Cekaj brate jer nije tako?? Uvek je Dovlina presudna rec (ne znam kako je sad ali pre je uvek tako bilo)!! Mi se zalimo teh Looku ona kaze to Dovli Dovla sve to zataska ili ko zna sta uradi i nakraju bude po njegovom!!Nisi mu rekao sa cime je burek sa mesom ili sirom da ti covek ne kupi pogresan!!

Cekaj brate jer nije tako?? Uvek je Dovlina presudna rec (ne znam kako je sad ali pre je uvek tako bilo)!! Mi se zalimo teh Looku ona kaze to Dovli Dovla sve to zataska ili ko zna sta uradi i nakraju bude po njegovom!!Nisi mu rekao sa cime je burek sa mesom ili sirom da ti covek ne kupi pogresan!!

Па нормално... ја сам овде најстарији модератор како другачије да буде :P Све друго би било потпуно неприродно :) А бурек је бурек и зна се шта је бурек... све остало су пите ;)

E nije bas tako... Ja sam Dovli poslala samo 2 poruke i nesto se ne secam da sam trazila neku pomoc, niti je on zahtevao neku poslusnost od mene...nije ga ni bilo cesto na forumu... A ti sad budi fer pa nemoj zamajavati mene jer sam se ja za vas borila kad god je bilo neke nepravde... Ali ovo je stvarno besmisleno o cemu vi raspravljate... Ovaj podforum se stvarno mnogo raspustio, bar bi ova tema trebalo da bude ozbiljna...

Znaci bice moderacije ubuduce? :roll: Ili je to prica za mlade tinejdzere? :roll:
Biće, biće.
Ja lepo kažem - ako vam se nešto ne svidja kod moderatora, vi lepo prijavite ili se žalite javno ili na PP. Ali nemojte onu odsviranu trubu da prodajete, tipa "jao što su moidovi ovde loši, modovi ovde su pravi krš". Samo konkretne predloge/primedbe/žalbe koje kažu šta, gde, kako i zašto prihvatam.

I poruka za Stefana: Budi dobar!
Jooj, ću bidnem. :rumenko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back