Shinoda
Veoma poznat
- Poruka
- 12.888
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ju, pa ja sam gola!![]()

moderatori y starty dobijajy po 100 nje ;p
@limynovo drvo pametan si ti dechko dobitjesh brzo i tih 50/40![]()

moderatori y starty dobijajy po 100 nje ;p
@limynovo drvo pametan si ti dechko dobitjesh brzo i tih 50/40![]()
zato se Vlada toliko isprimao...sad kapiram!![]()
Vidish, a ja to nesam znala...
Da si mi prochitala neki post znala bi koliko mrzim te novitete.Daću ti svojih 50 reputacija poena, dođi do mene
pedofilija je kad stariji proganjaju mlađe, a koja bolest je obrnuto?![]()
To onda nije bolest, u obrnutom sluchaju. Nego, kad si faca.ansver maj kveščn... -_-
šta je sledeće što će krstarica ubaciti?
"Oženite ili udajte se virtuelno, i dobijate virtuelni stan u kojem možete podizati virtuelnu djecu sa virtuelnim bračnim drugom"

ansver maj kveščn... -_-
šta je sledeće što će krstarica ubaciti?
"Oženite ili udajte se virtuelno, i dobijate virtuelni stan u kojem možete podizati virtuelnu djecu sa virtuelnim bračnim drugom"

Nensi brate, ja se samo shalim...Da si mi prochitala neki post znala bi koliko mrzim te novitete.
Ma gde...pa zbog toga bash tebe i pitam jer sam primetila da ih mrzish...pa reko' zar si se i ti yklopila y sve ovo (:
Ja dala samo jednom tu reputaciju.Neki predlog, nešto što vam ja kao moderator mogu pomoći? Ne u vezi pobune, nego u vezi poboljšanja foruma.Mislim da treba još jedna pobuna da bi se doveo forum u red...
0-3 Nov članA sad jedno pitanje vezano za temu, kako se kotiraju te titule, keve vam?ja legenda?
to se zna i bez ovog...
![]()
Mogu.Jedno pitanje shto se tiche ovog potpisa shto ide uz nick, shta radish u tom trenutku il shta vec....
Jel mogu moderatori to da menjaju drugim korisnicima?
niko nije savrshen...
najjaci smo mi alfa-muzjaci sa 4uma, sve mekushac do mekushca...![]()

Na stranu sto nalazim da su mi je zanimljiv skoro svaki tvoj post i ti se smucas dosta po spam temama...![]()

Da se zabrani pisanje na forumu ljudima koji ne znaju da pravilno koriste tastaturu.
U prevodu da se zabrani upotreba kojekakvih kombinacija slova tipa cj, tj, ch, sh, zh, w, y u zamenu za š, č, ć, đ i slično.
Takvi postovi iziskuju previše napora za čitanje i razumevanje.![]()
Ja bih uveo jos dve kategorije:0-3 Nov član
4-50 Početnik
51-100 Obećava
101-500 Zainteresovan član
501-1000 Primećen član
1001- 2000 Aktivan član
2001-3000 Ističe se
3001-4000 Domaćin
4001-5000 Hiperaktivan član
5001- 7000 Elita
7001-10000 Buduća legenda
10001-15000 Legenda
15001-25000 Zaslužan član
25000+ Starosedelac

Hocesh da ti shutnem shamar preko shije?

Koristim i "zh". Osecam se prozvanim, i zahtevam izvinjenje. Ili kolach. Zapravo, daj kolach.

Predlog:
Da se zabrani pisanje na forumu ljudima koji ne znaju da pravilno koriste tastaturu.
U prevodu da se zabrani upotreba kojekakvih kombinacija slova tipa cj, tj, ch, sh, zh, w, y u zamenu za š, č, ć, đ i slično.
Takvi postovi iziskuju previše napora za čitanje i razumevanje.![]()