Tauren_Chieftan
Zainteresovan član
- Poruka
- 123
Moze, ali moras biti vrlo mentalno jak i karakteran. Nekad ti moze biti zao ako izgubis sebi vrednu osobu, zbog stvari kao shto su ponos ili laz. Bio sam sa devojkom, u vezi 5 godina, voleo sam je vise od sebe, raskinuli smo, i ona je htela da ostanemo prijatelji, ja sam je voleo previse, da bih mogao da je gledam sa drugim (kog je dan posle nashla kao
). Ali sam ipak prihvatio, i svasta se dogodilo posle, prijateljstvo, sex itd, itd... onda sam shvatio da nema smisla vishe to, nikad ni jedno od nas dvoje ne bi bilo potpuno srecno da smo ostali prijatelji, ona bi uvek varala svoje dechkice sa mnom, ja moje devojke sa njom... svadjali bi se glumili ludilo, i nikad niko od nas dvoje ne bi zaista krenuo dalje.. Poenta je, treba dobro razgraniciti sa sobom u glavi, sta hoces od devojke.. i drzati se slepo toga..sa nekim mozes sa nekim ne mozes naci zajednicki jezik..
Imam prelepu hrvaticu koja mi je drugarica, Splicanka je u pitanju, druzimo se vec skoro 10 godina, goli smo spavali jedno pored drugog nekoliko puta, ali se nishta nije dogodilo. Ona je prelepa devojka, ali ja je se secam kao malu bucu, koja je skupljala salvete u detinjstvu..i tako cu je gledati ceo zivot. Mozes a i ne morash. U svakom sluchaju, pametno si postupio. Ja bi se lomio sigurno, ali bih postupio isto kao i ti....Ne treba niko da se igra tudjim osecanjima, treba biti surov ako je to za necije dobro.

Imam prelepu hrvaticu koja mi je drugarica, Splicanka je u pitanju, druzimo se vec skoro 10 godina, goli smo spavali jedno pored drugog nekoliko puta, ali se nishta nije dogodilo. Ona je prelepa devojka, ali ja je se secam kao malu bucu, koja je skupljala salvete u detinjstvu..i tako cu je gledati ceo zivot. Mozes a i ne morash. U svakom sluchaju, pametno si postupio. Ja bi se lomio sigurno, ali bih postupio isto kao i ti....Ne treba niko da se igra tudjim osecanjima, treba biti surov ako je to za necije dobro.