Prijateljstvo izmedju muskarca i devojke:DA ili NE?

Gráthas Ó Domhnálainn:
Raspisao sam se o ovom, zato sto sam u slicnom problemu kao i Giovanil iz Srpske, ali sa tim da se i ja dvoumim sta da uradim, a i ona se necka, imam osecaj kao da sam rezerva, sto je skroz ok, jer da sam joj prvi uplasio bih se za stanje svog duha. A i nesto mi se specijalno ne dopada, sem fizicki. A kad pomislim na sex, bude mi muka od silnih prica koje bih posle morao da trpim, jer kad primeti da sam se udaljio, zove jbni dan i bnu noc. Najradije bih da spadne na nivo drugarice, sa poluotskrinutim vratima.

U jbt, al se raspisa
ja nisam u problemima,.ova prica kou sam naveo u uvodu teme je nesto sta je ostalo daleko iza mene...samo me zanima sta drugi misle o tome,...
p.s.dajo joj vremena,ali ne beskonacno,.
pozdrav!

ne znam da li je neko naveo vec ranije, jer sam procitao samo poslednje dve strane, da treba prvo razjasniti kategorije:
- poznanika
- prijatelja i
- drugara
poneko ih mesa (brka) pa onda i nastaju problemi tipa nerazumevanja, neshvatanja itd. mislim da se iz poznanstvo i prijateljstvo moze da izrodi nesto vise tj ljubav/seks. iz drugarstva ne. ukoliko se iz druge faze tj prijateljstva ne predje u drugarstvo.
neko je rekao da su dvoje u vezi ujedno i prijatelji, mislim da je to greska, oni su i drugari. normalno, ono se razvilo u vezi.
svi oni koji nisu dovoljno sazreli, nece moci ni da naprave razliku izmedju ovih tri kategorija. posebno ptrijatelja i drugara. mada, zene, nemojte misliti da i vasi drugari nisu niti jednom pomoslili... ali pravi drugari umeju to da sakriju i nastave drugarstvo.
ako gresim, ispravite me.

Moj decko je nazalost dokaz da moze postojati...On ima gomilu naj ortakinja tipa 5,sada ja sam se sa mnogima upoznala,skontale smo se i ne smetaju mi....Naravno uvek imas navalentnih ljudi,ima par devojaka isto kvazi "ortakinja" koje se za njega lepe...Najcudnije mi je sto on na to nije odreagovao,kao zid,kada sam mu ja ukazala na neke sitnice decko se zabezeknuo,on je postao oprezniji,prati "male znakove",treba biti uvek oprezan <:) iako ne mogu vam sto posto reci dal od tih 5 ima jako dobrih glumica koje se potajno loze,ali njega poznajem jaaaako dugo,i zato imam poverenja...

leklerk:
ne znam da li je neko naveo vec ranije, jer sam procitao samo poslednje dve strane, da treba prvo razjasniti kategorije:
- poznanika
- prijatelja i
- drugara
poneko ih mesa (brka) pa onda i nastaju problemi tipa nerazumevanja, neshvatanja itd. mislim da se iz poznanstvo i prijateljstvo moze da izrodi nesto vise tj ljubav/seks. iz drugarstva ne. ukoliko se iz druge faze tj prijateljstva ne predje u drugarstvo.
neko je rekao da su dvoje u vezi ujedno i prijatelji, mislim da je to greska, oni su i drugari. normalno, ono se razvilo u vezi.
svi oni koji nisu dovoljno sazreli, nece moci ni da naprave razliku izmedju ovih tri kategorija. posebno ptrijatelja i drugara. mada, zene, nemojte misliti da i vasi drugari nisu niti jednom pomoslili... ali pravi drugari umeju to da sakriju i nastave drugarstvo.
ako gresim, ispravite me.
razjasnili smo tu razliku i ranije,.mislio sam ,kako sam to i naveo u uvodu teme na "pravo i iskreno PRIJATELJSTVO,."

imam jednog mnogo dobrog druga. mogu SVE da pricam sa njim. jedino sto me muvao pre mnogo godina, ali to smo tada razjasnili, i ta granica vise nikad nije predjena. moj drugi najbolji drug mi je isto mnogo blizak i nikad nije doslo ni do kakvog muvanja jer uvek oboje bili u vezama a ne mislim ni da bi doslo do muvanja jer volimo sasvim drugacije tipove osoba..rtako da iMA prijateljstva, da

nisi mi jasan uopste. on i ja smo dugo razgovarali o tome. on se meni nikad nije svidjao fizicki, a zbog svega ostalog bilo mi je stalo da ostanemo prijatelji. ON SAM je shvatio da MOZE da ostane prijatelj sa mnom, ja bih ga u potpunosti razumela da mi je rekao da od prijateljstva nema nista. znaci, oboje smo dosli do zakljucka da ON I JA MOZEMO DA OSTANEMO PRIJATELJI. tu niko nije bio povredjen, niko nije izgubio, a mislim da smo tom zajednickom odlukom oboje DOBILI MNOGO. on sada ima divnu zenu i troje dece, napredovao je mnogo na poslu, zadovoljan je svojim zivotom u potpunosti, a ja sam eto, tu neko, kome UVEK moze da se obrati (kao sto i radi) u vezi bilo cega. i ja sam se njemu obracala mnogo puta kad sam imala neke teske dileme, i znaci mi sto postoji takav kakav je, otvoren i iskren, i iznad svega, divan COVEK. DA LI TI OPET NESTO NIJE JASNO????

Back