Prijateljstvo izmedju muskarca i devojke:DA ili NE?

slazem se sa tobom
i aj imam druga ali se znamo iz dana kada jos nismo ni razmisljali o vezama i on mi je stvarno ako brat...a kasnije mislim da zavisi od toga da li vce imas nekog prijatelja suprotnog pola...npr.ja imam i nije mi cudno da imam opet nekog druga,ali sam provalila da muskarci koji nemaju drugarice to ne kontaju...ja upravo izgubih druga zbog slicnih nesporazuma...bedak

Ja smatram da prijateljstvo izmedju muskarca i devojke nije moguce! Moze da se kaze da su prijatelji recimo muskarac i devojka koji su odrasli zajedno u istom kraju. To bi za mene bio jedini vid iskrenog prijateljstva. A ovo drgo se svodi na muvanje (od strane muskarca cesce). Zamislite da su se upoznali pre 2 -3 godine. Mislite da muskarac nije prvo pokusao da je smuva ili da nije pokusao da je odvede u krevet!?
A ako nije ni to pokusao mislite da nikada nije ni pomislio na nesto u vezi njih dvoje. Pa naravno da jeste!!!

lerdi:
Postoji......znam po sebi...........odrastao sam sa jednom devojkom i dan danas se druzimo.......zezamo i bas smo pricali na tu temu pre par god...ona me uopste ne privlaci.....jer je ne gledam tim ocima,a da je lepa jeste....sve zavisi kako gledas neku osobu,ako je skoro upoznas mislim da ces je zamisljati golu...a ako odrastes....to je moje misljenje...

A ti kao nikada nisi pomislio u svojoj glavi da bi ti i ona nesto mogli i vise od prijateljstva?
Ili nikada je nisi zamislio golu?

zelenooka85:
Inace imam par dobrih drugova i nebih ih menjala za 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 $
mnogo su bolji nego drugarice,mozete lepo da pricate da se zezate i niko nikom ne zavidi.

I ti mislis da nijedan od tih tvojih drugova nije pomislio nesto vise od prijateljstva. Onda to nije iskreno prijateljstvo! Ne kazem ja da ne postoji. Moguce je samo ako su odrasli u komsiluku i to u retkim slucajevima da se ostvari iskreno prijateljstvo!

DraganGruja88:
I ti mislis da nijedan od tih tvojih drugova nije pomislio nesto vise od prijateljstva. Onda to nije iskreno prijateljstvo! Ne kazem ja da ne postoji. Moguce je samo ako su odrasli u komsiluku i to u retkim slucajevima da se ostvari iskreno prijateljstvo!

A ti mislis da ona nikad nije pomislila nesto vise od prijateljstva? Kako oni razmisljaju da je maznu tako i one kako da se podmetnu.

Vi izgleda ne znate sta je prijateljstvo!!!
to o cemu vi pricate o bivsim momcima kao dobrim prijateljima to uoste nije prijateljstvo, nego samo neko poznanstvo!!!
Iskreno prijateljstvo izmedju muskarca i zene je ako ni jedno ni drugo nikada ne pomisli na nesto vise (ljubav, sex) izmedju njih - e to je iskreno prijateljstvo!!!
A to sto se neke cure druze sa bivsim momcima koji su kada su bili u vezi svako vece Bacali na njih i one to sada nazivaju Prijateljstvom... Hm...

Ja i dalje gajim nadu,posle vise razocarenja u prijateljstva osoba suprotnog pola,da cu ipak upoznati i imati muskog prijatelja...Jer zaista zelim da ga imam,hm zelim,naravno da je jedno zelja a mogucnosti drugo...Sve vise verujem da je to moguce samo sa gay tipovima,ali sa njima nemozes pricari o performansama motora nove c klase ,niti o najboljoj racunarskoj konfiguraciji ili o ligi shapmiona...i eto ti opet problema:)))

Naravno da postoji pravo prijateljstvo izmedju muskarca i zene.Ja imam frenda,koga znam od rodjenja,i u sali kazem da mi je kao sestra ,ne kao brat.On mi je bolji od svake prijateljice,iskreniji,nema one male zenske ljubomore kao u zenskim druzenjima.Milion puta smo spavali u istom krevetu,i nikada se nista nije dogodilo.Volim da sa njim idem u kupovinu,ali zato sa njim idem i u kladionicu.

Back