- Poruka
- 18.738
blago vama ja samo mislim na seks..ovako sam inace normalan..al kad se bubeknem po nosu pojebo bi kozu
))
))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))
)) dobro dobro jedan nula za tebe!
ako izgledas bar priblizno slicno kao na avataru,sumnjamda i oni tebe tako gledaju>Lice ljubavi...:Da,imam prijatelje koje nikada ne mogu gledati drugim ocima.
giovaniI:ako izgledas bar priblizno slicno kao na avataru,sumnjamda i oni tebe tako gledaju>
Nije toliki problem u tome šta čovek oseća već što to nekritički nameće drugima.giovaniI:a ti dirigujes srcu st smije a sta ne da osjeti?
moguce je... ne znam mozda si ocekivao koji drugi odgovor ali zato treba postaviti konkretno pitanje - ovako - kakvo pitanje takav odgovor 8)giovaniI:Mislite li da je moguce iskreno prijateljstvo uzmedju muskarca i djevojke,bez ikakvih drugih primjesa??
Pazite situaciju:djevojka ima decka sa kojim se ne slaze najbolje ali su ipak duuugo zajedno-godinama,a od mene trazi da joj budem kako kaze najbolji prijatelj,,,da ne zna sta hoce od meno i sta osjeca u vezi mene,..da cekam.
Rekao sam joj da je to prijareljstvo nemoguce,da mi je stalo do mje,ali da odlazim.To je bio moj izbor.
Da cujem komentare:da li je moguce prijateljstvo izmedju muskarca i djevojke???
arija:Moguce je samo ako se znaju od detinjstva, inace NEMA SANSE!!!!!
:-) ,...........blondi:moguce je... ne znam mozda si ocekivao koji drugi odgovor ali zato treba postaviti konkretno pitanje - ovako - kakvo pitanje takav odgovor 8)

Slazem se...arija:Moguce je samo ako se znaju od detinjstva, inace NEMA SANSE!!!!!