Prijateljstvo izmedju muskarca i devojke:DA ili NE?

Zashto ne verujesh u iskreno prijateljstvo izmedju momka i devojke... Jedna uvazhena forumasica odavde je moja jako dobra drugarica koju volim do neba i ne bih je menjao ni za sto devojaka... Sa njenim deckom se isto savrsheno slazhem nije ljubomoran tip,volim i njega,tako da ne da je moguce,nego je iskrenije nego drugarstvo izmedju dva momka,jer nema rivaliteta.

giovaniI:
pa mozda je to samo izuzetak koli potvrdjuje pravilo?

moji svi pravi prijatelji su muskarci (osim jedne prijateljice).
ovo su vec 2 izuzetka onda :D, propade ti pravilo... :p

s druge strane, jako ga je tesko ostvariti, pogotovo ako su oboje zgodni. kada nadjes osobu koja ti tako dobro odgovara i s kojom se tako odlicno slazes, normalno je da seu jednom trenutku javi privlacnost. mislim da je vecina mojih prijatelja na neki nacin mrvicu zaljubljena u mene, al to se fino ignorise s obje strane :D, al ako ode u pravu zaljubljenost, tom prijateljstvu nema spasa. :(

Postoji! Moj najbolji drug je u fazonu (gay) i super se slazemo! Gledam ga kao drugaricu i bas ga volim (drugarski, naravno ;) )!! U ostalim slucajevima je malo teze, bar u mojim iskustvima... Ili se dogodilo nesto, ili je on pozeleo da se dogodi, a ja nisam htela, ili sam ja pozelela, a on nije... Ili je jednostavno bilo ocigledno da oboje to zelimo, ali smo to skrivali i o tome nismo pricamo, tako da... Tesko, tesko...

paaaaaaa... moze biti ali vrrrrlo retko!!! i to tek ako ste presli fazu ``svidjanja`` i sigurni ste da nije za vas. meni se desilo da mi se jedan decko svidjao( znaci samo sam ga videla nekoliko puta, nismo se druzili) i kad sam pocela da se druzim s njim tj. da se setamo i pricamo po 5 sati, onda mi se vise i nije svidjao jer mi je nekako bio cudan i nisam mogla sebe da zamislim s njim. znaci sve ide iz glave...

Moguce. Ostavila sam decka s kojim sam bila 4-god zbog sadasnjeg decka.
Eto prosla god-dana mi se tu i tamo culi telefonom,promenio je par debila i najzad nasao pravu.
Ja sam srecna on je srecan i ostadosmo dobri prijatelji.
Samo moj sadasnji decko nije bas odusevljen time sto ponekad izadljemo na kafu.
Ali bitno je samo da izgradis poverenje onako kako treba.;)

Postoji......znam po sebi...........odrastao sam sa jednom devojkom i dan danas se druzimo.......zezamo i bas smo pricali na tu temu pre par god...ona me uopste ne privlaci.....jer je ne gledam tim ocima,a da je lepa jeste....sve zavisi kako gledas neku osobu,ako je skoro upoznas mislim da ces je zamisljati golu...a ako odrastes....to je moje misljenje...

Back