Prijateljstvo izmedju muskarca i devojke:DA ili NE?

NevenaBGD:
E tebe cu da ubijem majke mi :lol: danas sam zbog ove teme gledala neku ekipu koju znam vec odavno i kao drustvance malo jedan tip i njih 3-4 cure. E danas je prvi put bilo nekih kao satro drustvenih kontakata sa jednom od drugarica ...hm...malo sutra! :shock: 8-) mada ostajem pri svome..one koje mu nisu privlacne nisu dobile paznju eto.
Pa to je divno-potakao sam te na razmisljnje. 8-)

To nije TACNOOOOOOOOOO
postoji prijateljstvo izmedju polova, cak i kad ne postoji fizicka odbojnost izmedju njih....
a evo i zasto......
ako je volim i ako mi je draga kao drug, nema sanse da nesto probam, pa to propadne, pa vise mi nije sto je bila.......
a veruj mi,trebaju isrene veze drugarstva.....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

benghazi31:
A to je veliki gubitak!Koliko bi se bolje razumeli muškarci i žene kad bi ovo bilo moguće.Da žene vide stvari iz muškog ugla i obrnuto.Ja bih baš volela da imam muškarca za prijatelja....Ali nije moguće,znam.... :-(
Ali zar nije logicnije da svako posmatra stvari iz svog ugla,pa ako se pronadju da su im ti uglovi isti ili slicni,smuvaju se??Meni je to najlogicnije>Kapiras?? :razz:

prijateljstvo je moguce,ali ako medju njima,pored mentalne,ne postoji i fizicka privlacnost,ili da ako postoji nije preterano jaka.ili makar da nije obostrana.
btw,u vise navrata stekla sam utisak da je mnogo dramaticnije ako se devojka svidja momku nego momak devojci u tom slucaju.momak uglavnom reaguje,a devojka precuti dok se stvari ne smire...iz mog i tudjeg iskustva,uglavnom su drugovi ti koji se prze.

benghazi31:
Nisam ni mislila samo na davanje saveta,naravno,dala sam to samo kao primer.I ,nisam nervozna,nemam PMS ili tako nešto.Često imam teškoća da razumem muškarce,ali to ne znači da ih ne volim ili da ih ne cenim.Volela bih da sam mogla u životu da imam jednog,za prijatelja,ali nije bilo moguće.Zbog toga mi je žao.Izvinjavam se ako sam nekog uvredila
A zasto bi ga htela samo za prijatelja? Zar nije pametnije teziti necim vecem od samo prijateljstva?

Banshee:
prijateljstvo je moguce,ali ako medju njima,pored mentalne,ne postoji i fizicka privlacnost,ili da ako postoji nije preterano jaka.ili makar da nije obostrana.
btw,u vise navrata stekla sam utisak da je mnogo dramaticnije ako se devojka svidja momku nego momak devojci u tom slucaju.momak uglavnom reaguje,a devojka precuti dok se stvari ne smire...iz mog i tudjeg iskustva,uglavnom su drugovi ti koji se prze.
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

giovaniI:
Panista me nisi ni pitao.Jednostavno sam skontao sta si napisao na ovu temu i 8-) ti znace bas to-da KONTAM sta si htjeo da mi kazes i porucis. :razz:

Онда смо решили мали неспоразум. ;)
tongue0021.gif

ns11:
Nema toga, drugari to da, ali prijateljstvo, tu pre ili kasnije jedna strana počinje da gaji neke emocije.

I često kao prijatelji a u stvari ili ona ili on imaju tihu patnju i čekaju dan, skupljaju hrabrost za korak dalje.

Ово је нетачно. Моје искуство говори да може, пре свега ако су девојке старије од мене.

Back