Prijateljstvo izmedju muskarca i devojke:DA ili NE?

Mannibals:
Ma postoji,Gdde ne postoji... :lol: :lol:

izmedju crnca i devojke... :arrow: :arrow: :arrow: :roll: :roll: :roll: ...to tvrdim!..;)

Meni odavno falish,za kres varijanty.H,mmm!.. 8) 8) ....nachisto sa, ...nisam josh,ali drzim se
na "staklenim" nozicama.hm!.. :lol: :lol: :lol:
e daj mom drygary ako necjes meni....uplaticju preko zelita rachuna..;rolleyes:;);)
SAMo taj rad!!!..na tyfne.... :lol:

vidish Samanta nisi tako glupa kao sto sam mislijo.. :lol: :twisted: :arrow: 8-)
mozda bih ti se dao.....mislim posvetio malo.
Ipak tvoje minutaze u seriji niam propustao.Ali nisam ni prolupao. 8-) 8-)

Eh ja sam sve samo ne glupa,...
a stose tice ovog druga...ti razmisli pa se javi...
Vidis kako je PLESU dobro,...kad je smanom ;) :lol: :lol:

Samantha Jouns:
Eh ja sam sve samo ne glupa,...
a stose tice ovog druga...ti razmisli pa se javi...
Vidis kako je PLESU dobro,...kad je smanom ;) :lol: :lol:

Da,zasto mi sve to tako kazu........ :rolleyes:

ma ne brinem se ja,imao sam mnoggo zena......(ty i tamo) 8-) 8-)
Da vidim mu dibro,onaj drygi je josh gori!!!... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
dobro sta ja dobivam??? :confused:

ariela:
moguce je naravno ukoliko nijedna strana nema neka veca ocekivanja kao sto ih imas ti...na tvom mestu i ja bi tako uradila ako mi ta osoba ne moze uzvratiti ljubav...kad bude proslo izvesno vreme, kad budes siguran da tu osobu mozes sresti a da ti pritom ne lupa srce i ne klecaju kolena mozete biti odlicni prijatelji...nije to neka moja filozofija...gotovo iste reci sam procitala u jednom jako cenjenom casopisu gde su opet tamo nekog mucili slicni problemi...
ok,..... :razz:

phenomenon:
Ne verujem bas, moguce kada postoji fizicka odbojnost. Ovako vise verujem da barem sa jedne strane neka osecanja postoje koja se iz ko zna kog razloga ne iskazuju i drze pod kontrolom. Mozda i nikad ne isplivaju ali nikad se ne zna i onda tako visegodisnji prijatelji zavrse u raznoraznim manje ili vise prijatnim situacijama :)
Kako je moguce da nekoga ko ti je fizicki odbojan pozelis vidjeti drugi put??Pa daj,..nismo svi manekeni ali ,...Kad nekog upoznas,niste odmah prijatelji ali ,... :roll:

Samantha Jouns:
Da jesmo DRUGARI SMO A TO JE SAMO ZATO STO ME SEXUALNO NE PRIVLACI...DA ME PRIVLACI SEXUALNO ODNA BIH SE POHEBALA SA NJIM A NE BIH BILA DRUGRAICA,..kapis??? :P

:shock: Pa mi zeno vrtimo jedno te isto! 8-) Da ali ste bar pod nekim okolnostima i u tim kakvim takvim uslovima drugari!!! Da nemas afinitete prema muskarcima bila bi nesto drugo jel tako. Posto imas neki su ti decki a neki su ti samo prijatelji. A neki ovde tvrde da ces ti kad tad (jer priroda tako nalaze zavrsiti u krevetu sa onim visokim i ruznim ali zato veselim drugom! Razumes li me sad!? E a ti kazes NE on mi je sta? Pa SAMO drugggggg!!!! :lol: 8-)

Samantha Jouns:
Aha da jeste,..i onda vremenom se on prolepsa,razvije,postane muzevan.,,,a ona skine svoju kilazu,ofarba kosu i postane extra riba..a ti sam sebe ubedjujes da se ne lozis na nju/njega,...Aha da da yeah right...:?:?:?:?
Moj drug PRAVI je debeo ima 100kg i pri tome je gey,...a drugi je visok i ruzan...a super za zajebavanje...Toliko o tome

Ma nije poenta u tome.Ta hemija i sexualna privlacnost nemaju nikakve veze sa lepotom, koja je vrlo relativna stvar!!! Moze da me privuce neko koje je uslovno receno ruzan, i isto tako da me uopste ne privlaci neko lep...vec sam rekla da takvo prijateljstvo je moguce pod uslovom da nema sexualne privlacnosti sa obe strane..jedino je tako moguce....Mada u principu , to se uglavnom oseti vec na samom startu druzenja ima li neke hemije ili ne...ili ima slucajeva gde postepeno kroz druzenje otkrivas da prema toj osobi gajis i neko osecanje vise.....Ali ovo sto ti kazes, bar je kod mene nemoguce...Neko ko mi je prijatelj godinama...tesko ce poceti da me privlaci i zanima kao muskarac...samo zato sto se prolepsao :???:

NevenaBGD:
:shock: Pa mi zeno vrtimo jedno te isto! 8-) Da ali ste bar pod nekim okolnostima i u tim kakvim takvim uslovima drugari!!! Da nemas afinitete prema muskarcima bila bi nesto drugo jel tako. Posto imas neki su ti decki a neki su ti samo prijatelji. A neki ovde tvrde da ces ti kad tad (jer priroda tako nalaze zavrsiti u krevetu sa onim visokim i ruznim ali zato veselim drugom! Razumes li me sad!? E a ti kazes NE on mi je sta? Pa SAMO drugggggg!!!! :lol: 8-)

Da da jeste,..znas kako kazu,..Drug,drug pa drugo stanje :D:D:D:D:D:D
Ma sa ovim mojim geyom je extra..oboje obozavamo muskarce i rado ih komentarisemo zajedno...:D:D:D:D:D:D:D

Bebita linda:
..ili ima slucajeva gde postepeno kroz druzenje otkrivas da prema toj osobi gajis i neko osecanje vise.....Ali ovo sto ti kazes, bar je kod mene nemoguce...Neko ko mi je prijatelj godinama...tesko ce poceti da me privlaci i zanima kao muskarac...samo zato sto se prolepsao :???:

E VIDIS bas zbog ovih stvari mi nekako ni ne uspeva da odrzim kontakt sa muskarcima kao rpjateljima jel se ili meni desi da se zljaubim u njih korz druzenje ili oni u mene...pa meni posle bude krivo sto sam izgubila druga koji se zaljubio u mene...
Imam ja drugove iz osnovne,srednje, sa faxa,iz drugih gradova..ali samo kazem da u mom slucaju to su ONI KOJI ME NE PRIVLACE SEXUALNO ,...jer ne bih zelela a ni mogla da mi je drug neko na koga se lozim i kojeg zelim u kerevetu,..to ne....

Samantha Jouns:
E VIDIS bas zbog ovih stvari mi nekako ni ne uspeva da odrzim kontakt sa muskarcima kao rpjateljima jel se ili meni desi da se zljaubim u njih korz druzenje ili oni u mene...pa meni posle bude krivo sto sam izgubila druga koji se zaljubio u mene...
Imam ja drugove iz osnovne,srednje, sa faxa,iz drugih gradova..ali samo kazem da u mom slucaju to su ONI KOJI ME NE PRIVLACE SEXUALNO ,...jer ne bih zelela a ni mogla da mi je drug neko na koga se lozim i kojeg zelim u kerevetu,..to ne....

To se gotovo svima desilo...znaci da otkrijes da drug prema tebi oseca nesto vise..ili ti prema njemu.....zato i kazem da ako je i moguce takvo prijateljstvo, moze da funkcionise samo ako nema sexualne privlacnosti, ali je bitno da to bude obostrano..jer ako jedan zeli nesto vise...to vec nije to...to moze biti i mucenje za tu osobu...uglavnom mozes da osetis kada i (da li) taj zeli nesto vise...ali nekada iz nekog razloga desi se da i kriju to neko osecanje vise prema tebi, pa ni neslutis o cemu on masta....ma ne znam...to je citava filozofija oko tih musko-zenskih odnosa :)

Back