milicaanchy
Veoma poznat
- Poruka
- 14.860
Danas...nem pooojma shta smo radili...ja videla nekog divnog prvaka pa se pogubila 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

mene bash briga shta je in...meni se prvi put deshava da mi se svidi neko mladji...Nixxx:To je сад баш ИН да се рибе ложе на млађе ликове? :? Некада су готивиле старије...

Jovan010:toliko sam ih ja doživeo kažu da sam najluđi u školi ali sad u VIII svakoga kuliram.
Najluđe koje se sećam je bilo kad sam nastavniku iz istorije reko: ‚‚Nastavniče jer imate sp....‚‚

Izgleda da je inNixxx:To je сад баш ИН да се рибе ложе на млађе ликове? :? Некада су готивиле старије...

meni su uvek mladji bili sladji...Nixxx:To je сад баш ИН да се рибе ложе на млађе ликове? :? Некада су готивиле старије...

i ja sam isto obozaval hemiju u osnovnoj...bilo je stvarno extra...milenche94:zašto vi toliko mrzite matematiku?ja je obožavam-ali ozbiljno
Aaaamicika_015:ja je nikada nisam ni volela...
sad mi je josh gore jer imam medicinsku biohemiju i chini mi se da je bash teshka....
ja mrzim hemiju...bljak....jecawaste:i ja sam isto obozaval hemiju u osnovnoj...bilo je stvarno extra...
a sad :shock: :| :-?
izgleda da jeste......par drugarica iz mog razreda se pochelo lozhiti na neke klince.....Electra:Izgleda da je in![]()
![]()
![]()

Electra:Aaaa
Meni to deluje jako interesantno i bash bih volela malo da chituckam. Onako, iz gushta.
ne znam shta da ti kazem...meni druga godina nije bila toliko teshka..ali kod mene je 10-oro polagalo....nensy4ever:pedofilska epidemija
btw ja tjy majke mi da se ybijem zbog jbne matike..mrzim je i nishta ne razymem...M shto ne vidim lepo shta pishe na tabli M shto profesorka tako skratjyje i sve radi na neke brze nachine nishta postypno M stalno ponavlja kako tjemo svi na polaganje......naebala sam ykratko :S