Priche iz shkolske klype...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i tako sam danas dobila ketza iz matike...(nas 5-oro debila)...pa me je potom izvela da reshim neki zadatak...i naravno izlypetala neshto...a onda je tzaritza od Vyje rekla da nas 5-oro mozemo da radimo ponovo s tim shto ovaj 1 ostaje ;p
ali dobra vest je to da sam iz fizike na ysmenom (eeeej ysmenom) stigla do 3- :shock: al' idem dalje(btw proshle god moj dryg je stigao do 5- i pitala ga je da li zeli da nastavi sa odgovaranjem on je naravno rekao da zeli:roll: ) i takoN...za vikend ima gomila predmeta da se ychi...al' ima vremena ;p

uuu...dobih 2+ iz fizike juče..-sramote..odgovara moj drug i ona ga pita kakva su to kriva ogledala i ja mu šapnem sferna i ona me izvede pred tablu da odgovaram,i ja joj znala skoro sve i govori mi:jedinica zato što si šaptala nemanji,a četvorka zato što dobro znaš,i 4+1=5,5/2-znači tvoja ocjena je 2+:shock:

Danas smo se u shkoli neshto cimali, tj to je pochelo kao cimanje, valjda, a ispalo je... :roll: Dakle, jedan drug iz razreda je kao glumio VB-a i svi iz razreda su dolazili kod njega i rekli po troje osoba iz razreda koje zele da nominuju, al to je bilo tajno i na kraju je taj drug trebao da prochita ko ima najvishe glasova itd. Medjutim na kraju nije hteo da prochita da se ne bi neki ljutili i da ne bi ispao kriv ako se neko posvadja i samo je prochitao one koji nemaju nijedan glas. I, iskreno, ochekivala sam da budem medju njima. Nisam sad ja neka uobrazena, pa da mislim da me svi vole, ali za ovih godinu i po koliko se znamo, ni sa kim se nisam nijednom posvadjala, niti raspravljala neshto ozbiljnije, sa svima se druzim, nikoga ne ispaljujem itd. I stvarno nisam verovala da u mom razredu ima ljudi koji bi me stavili u top-tri ljudi koji ih nerviraju itd. Za one ljude koje sam ja nominovala stvarno imam razlog, a verujem da i oni slute zashto su nominovani, poshto smo o tome raspravljali vec jednom i to, jednostavno, nije raschishceno, tako da... Znam da ovo zvuchi bezveze, ali me stvarno nervira shto neki neshto tako kriju i zashto mi jednostavno ti neki ne kazu zashto ih nerviram ili shta vec, nego cute, a prave se da su mi prijatelji... I simply don't get it...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back