Priche iz shkolske klype...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja nisam bila u gimnaziji tako da nisam imala psihologiju ali zavidim svima koji su je ucili... procitala sam ja jednu knjigu iz oblasti psihologije i jednu enciklopediju parapsihologije jos davno i to je veoma interesantno stivo... a za one kojima sledi filozofija u skoli,mogu da vam kazem da je (bar meni) prilicno interesantan predmet... ali ja sam je imala tek u 4.godini a vi ste imali u 3.godini logiku koja je blisko povezana za filozofijom...

kod nas dve garitze napystile odeljenje :(
ima nas 29-oro...
nego y 2/3 stigao neki novi ychenik iz Engleske...92. tzrn i kazy da sy se sve nalozile na njega :S
danas mora da vidim to chiken :mrgreen:
jao exqrzija nam je Kladovo i Nish :S al' nema veze...evribadi dens nay ;p

a shta je bilo sa starom temom,priche iz skolske klupe ?
blah..i ta shkola..ponovo...opet :(
nas je sada 16..............
profesori neki promenjeni,neki NAZALOST ostali...
ona ka[n]ta je josh uvek tu
vazno da je ona za cetvrtak vec zadala domaci...i da je rekla da za dve nedelje radimo neke lektire...i to dve...i tako to..i blah....
i cele godine idem posle podne...i uzas......

milicaanchy:
Zavisi koju shkolu uchish...ja pricham o gimanziji.I latinski je drugoj bio ubitachan...radili po staroj knjizi :roll:
sve zavisi koji si smer :P
ja u drugoj nisam iamla latinu lingvu,posto sma prirodni....
meni nije bilo toliko teshko....ali ja nisam uchila..ni u prvoj a bogami ni u drugoj...prosek blah..bolji malo u drugoj....
ali...ali...eto....sad sma reshila da se malo popravim,ali mi je,chini mi se,sve palo u vodu,juche..kad je ona krava iz srpskog chitala raspored...plan rada za sledecu i onu tamo nedelje...svi morate imati knjige...domaci..kad pre :roll::roll:

nensy4ever:
kod nas dve garitze napystile odeljenje :(
ima nas 29-oro...
nego y 2/3 stigao neki novi ychenik iz Engleske...92. tzrn i kazy da sy se sve nalozile na njega :S
danas mora da vidim to chiken :mrgreen:
jao exqrzija nam je Kladovo i Nish :S al' nema veze...evribadi dens nay ;p
Cjuti, dusho, mi smo samo u Kladovo [dodushe stali smo u Smederevu :lol:] ishli na matursq u osmom razredu. :lol:
A u srednjoj smo ishli na samo dve. Matursq i u drugoj godini, i to smo se mi i josh jedno odeljenje organizovali. Destinacija :arrow: Zrenjanin&Vrshac. Ou jea. 8)
:lol:

Ја имам јебених 16 предмета :? Добио сам неко економско срање, статистику, психологију, филозофију, устав и можда биротехнику :? Који ће мени ***** ти предмети? Првенствено биротехника, статистика и оно економско срање. Ја сам ТУРИСТИЧКИ техничар :roll: Министарство просвете и министра треба под нож! :evil:

He he, sto mi bio prvi nastavni dan... Gubili fiziku i informatiku (prva dva casa, profesor zaboravio da ima prvake pa dosao na treci cas) :p :p :p Onda smo imali neki decji orkestar (lupali po metalofonima), posle srpski... Srpkinja mi je super... Posle dvocas solfedja :( I dosla sam kuci tek u 3... :(

dodjoh i ja iz manastira...
gybili poslednja 2 chasa :shock:
bilo je ok...zezali smo se i smejali tzeo dan ;p
vazno je da sam reshavala zadatak iz matike na tabli :roll:
i dobila tityly xaxa :mrgreen: nbt...
neam sveske niti knjige...tj fale mi neke...briga me.
@soffy zar ti nisi trebala da idesh y Nish?
@hanaTi ne zezaj da ste stajali y nashe selo? :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back