sofffy
Elita
- Poruka
- 23.144
Mama mi je rekla da ostajem ovdje ako opet zaglavim na popravni.Electra:E, hocjesh ti studirati u NSu ili BGu ili tamo kod qcje?![]()
|Voljela bih u NS,a ni BG ne bi bio losh.
:-D
Ali mislim da me ne bi primili tamo. :|:|:|
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mama mi je rekla da ostajem ovdje ako opet zaglavim na popravni.Electra:E, hocjesh ti studirati u NSu ili BGu ili tamo kod qcje?![]()
|ne potsjecjaj me. :|nensy4ever:@soffy zar ti nisi trebala da idesh y Nish?
/me danas qpila. ;pNixxx:Ја немам ни свеске ни књиге, а Бога ми не планирам ускоро ни да их купујем...
zn'chi pre neko veche kad se nisam shlogirala...Electra:Jesmo, na Tvrdjavu.
Ja iskoristila da se vidim s Minjom
Brate, nisam se chula s tom devojkom vishe od godinu dana :shock:

Hehe. Pa, kad smo se mi intenzivno 'druzhile' [sms, mail itd. ;p] a to je u osmom, prvom, drugom bilo, ona je bila rokerka bash...nensy4ever:zn'chi pre neko veche kad se nisam shlogirala...
'ladno sam je videla da ide sa mojim patjenitzima iz odeljenja...tj dobri sy oni likovi ja ih volim al' skroz sy y nekom tripy kao loze se na nirvany i tako to...nbt...i ja znam da je ona "normalna" tzyra i ja je pitala(poshto sam stala da se pozdravim tj poqsham da se pozdravim sa njima jer sy me gadjali sa zrnevljem od qqryza :shock: ) "tzrna ti shta tjesh sa njima" a ona onako zagybljeno "veryj mi ne znam"
ne znam shta je ypisala :S

ja istosofffy:Ja 13. Njanja. ;p

slazem se sa ovim prvim,danas bolje nego juche....minna-:danas malo bolji dan nego juche......
ja takodje josh nisam kupila knjige.....
a prof ih vecj trazhe.......:?

i ja sam obozavala matematiku...i ishla na takmichenja...sada sam se jedva izvukla da je ne polazem....mrzim je.... :|milenche94:zašto vi toliko mrzite matematiku?ja je obožavam-ali ozbiljno
ja imala 15, sad 13Shadow of dark:Joooj...ja imam 15 predmeta...

naancy90:i ja sam obozavala matematiku...i ishla na takmichenja...sada sam se jedva izvukla da je ne polazem....mrzim je.... :|