Priche iz shkolske klype...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Electra:
Jesmo, na Tvrdjavu.
Ja iskoristila da se vidim s Minjom :)
Brate, nisam se chula s tom devojkom vishe od godinu dana :shock:
zn'chi pre neko veche kad se nisam shlogirala...
'ladno sam je videla da ide sa mojim patjenitzima iz odeljenja...tj dobri sy oni likovi ja ih volim al' skroz sy y nekom tripy kao loze se na nirvany i tako to...nbt...i ja znam da je ona "normalna" tzyra i ja je pitala(poshto sam stala da se pozdravim tj poqsham da se pozdravim sa njima jer sy me gadjali sa zrnevljem od qqryza :shock: ) "tzrna ti shta tjesh sa njima" a ona onako zagybljeno "veryj mi ne znam" :lol:
ne znam shta je ypisala :S

nensy4ever:
zn'chi pre neko veche kad se nisam shlogirala...
'ladno sam je videla da ide sa mojim patjenitzima iz odeljenja...tj dobri sy oni likovi ja ih volim al' skroz sy y nekom tripy kao loze se na nirvany i tako to...nbt...i ja znam da je ona "normalna" tzyra i ja je pitala(poshto sam stala da se pozdravim tj poqsham da se pozdravim sa njima jer sy me gadjali sa zrnevljem od qqryza :shock: ) "tzrna ti shta tjesh sa njima" a ona onako zagybljeno "veryj mi ne znam" :lol:
ne znam shta je ypisala :S
Hehe. Pa, kad smo se mi intenzivno 'druzhile' [sms, mail itd. ;p] a to je u osmom, prvom, drugom bilo, ona je bila rokerka bash... :)
Neam ni ja pojma shta je upisala :shock: ali pretpostavljam ili medicinu, ili biohemiju.

sofffy:
Ja 13. Njanja. ;p
ja isto :mrgreen:

ali ovo ono....
aa jbt....promenili smo vishe od pola profesora...
engleski doshao neki novi mlad profesor....francuski neka krava,fiziku neka tamo,matish neki tamo,bios mi je dosao onaj iz prve(ustvari tek ce,posot je suspendovan,pa ga sad zamenjuje neka..) istoriju blaaaaaah...mozda ima josh neshto...kao da smo prvaci...sve smo promenili.... blah...

naancy90:
i ja sam obozavala matematiku...i ishla na takmichenja...sada sam se jedva izvukla da je ne polazem....mrzim je.... :|

ja volim matematiku,ne vježbam uopšte za kontrolne i pismene a uvijek dobijem 5... nastavnica me redovno moli da idem na takmičenja,a ja-nema šanse da bi otišla tamo... to je strašno dosadno,samo na jedno takmičenje sam išla i kad sam došla kući imala temperaturu,i posle izašli rezultati-ja imala baš dosta bodova neđe oko 94,95 i nema šanse da sam posle toga htjela da idem na republičko

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back