Arhangel94
Aktivan član
- Poruka
- 1.841
Ja iz dugih ne izlazim, do aprila.Bukv proljećni dan, opušteno majica kratak rukav i šorc![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja iz dugih ne izlazim, do aprila.Bukv proljećni dan, opušteno majica kratak rukav i šorc![]()
Ko šojić kad je upucao njegovu esenciju ambasadoraTaj Kupidon ima astigmatizam pa pogađa gdje ne treba![]()
Dugih gaća?Ja iz dugih ne izlazim, do aprila.![]()

Ma mogu ja svašta da predajem al ne bih baš deci o tim stvarimaSve je to povezano...
Jedan moj profesor je istovremeno drzao casove iz istorije, sociologije, filozofije i ustava.
Provalili smo stos da je to zato jer je diplomirao na Zagrebackom sveucilistu.

Aha.Dugih gaća?![]()
Ja svog Kupidona zamišljam kao SuperhikaKo šojić kad je upucao njegovu esenciju ambasadora

SisiceJa iz dugih ne izlazim, do aprila.![]()
Bogougodnije od šorca svakako.^^^ Da, to je baš bogougodno![]()

Moj je kao debeli šefJa svog Kupidona zamišljam kao Superhika![]()
Slažem se, ali opet ne dovoljno bogougodno. Kad si ti u pitanjuBogougodnije od šorca svakako.![]()

Kupidoni su nam iz istog stripaMoj je kao debeli šef

Jeremija i debeli šef su nerazdvojni tako da nije daleko od istine, plus skvikiMa ko Jeremija![]()
Slažem se, ali opet ne dovoljno bogougodno. Kad si ti u pitanju![]()

Kad cete vas dvije da izadjete na dejt?Slažem se, ali opet ne dovoljno bogougodno. Kad si ti u pitanju![]()
Šta bi drugo? Trenerke ne mogu stvarno.![]()
Ti baš imaš neke čudnovate fantazijeKad cete vas dvije da izadjete na dejt?![]()

Jel znaš da je i Magnus koji je Bob Roka stvorio po sebi, imao mačka kao i miJeremija i debeli šef su nerazdvojni tako da nije daleko od istine, plus skviki
Saberi se.Kad cete vas dvije da izadjete na dejt?![]()
To jedino ako me kidnapuje neki taliban, mada bi me sigurno vratio brzo

Nije da nas to čudiTi baš imaš neke čudnovate fantazije![]()

Aha.Kao i svaka muska ribica.Ti baš imaš neke čudnovate fantazije![]()
Samo da ti je nekog s bradomTo jedino ako me kidnapuje neki taliban, mada bi me sigurno vratio brzo![]()

Sad znamJel znaš da je i Magnus koji je Bob Roka stvorio po sebi, imao mačka kao i mi
![]()