Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 67.443
Njima smiješno što sam ja vidjela guštera 
Ooooo, neka, neka, pamti Minka pa vrati!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislila sam na Evropu generalno ne za SrbijuJa sam procitao da smo ga mi dobili sa skroz druge strane, preko ruske vojske koja je dosla u Srbiju da pomogne Karadjordjevim ustanicima.![]()
A što je moj muž zavoleo i usvojio smrdibubuNjima smiješno što sam ja vidjela guštera

Neće dušo gušterNjima smiješno što sam ja vidjela guštera
Čim nosiš najk taj, vidi se da ne trčiš, samo se šmekerišešŠto bi Herojko rekao - reklamiram drvo, noga je samo usput
https://ibb.co/ym69vGqQ
@Tu okolo @Mali Heca Trčkaram pomalo, kad ugrabim priliku![]()
Moj rodni kraj je bio poznat po tome, valjda je imao jedan od najvisih procenata zarazenih u odnosu na ukupnu populaciju.A u Timočkoj krajni postoji vrsta endemskog sifilisa, koji prenose žene a ne razboljevaju se
Pa u Rusiji. Još je jezik iz slovenske porodice, ali džaba kad i ono sličnosti ima hiljadu zamki, a ja sporo upijam.Nisam otisao, dugo se premisljao. Em nepoznat jezik, em milion novih stvari na koje moras da se navikavas, tada sam kontao da li to sve vrijedi.
A gdje si ti bio to gdje ne znas jezik?
Danas se srećom lečiMoj rodni kraj je bio poznat po tome, valjda je imao jedan od najvisih procenata zarazenih u odnosu na ukupnu populaciju.
Jeste joj ime dali?A što je moj muž zavoleo i usvojio smrdibubu
Pustio me juče da je ne izbacim![]()
![]()

Pitaš za ime jer jedva čekaš da se pohvališ svojim novim imenom, ĆamileJeste joj ime dali?![]()

Danas se srećom leči
BiserkaJeste joj ime dali?![]()
Pa i jeste skoro iskorenjenMislim da je iskorenjen, zaista nisam cuo da je neko oboleo od toga u zadnje vreme u mom kraju.
Doduse, vise nema ni ljudi, vecina je otisla u Dansku i Svedsku, pa ako se tamo nesto pojavi, neka oni cesu glavu odakle je...
Stalno ga zoveš i nikad ne zovneš.Pitaš za ime jer jedva čekaš da se pohvališ svojim novim imenom, Ćamile
Da zovem Taba?![]()
I ja pravimE, čajčić/čajić gotov.Gde smo stali...
![]()

Sad si je izazvao da ga pozove stvarnoStalno ga zoveš i nikad ne zovneš.![]()
Pa nek pronosa ime Ćamil par dana, rekao je da mu se sviđaSad si je izazvao da ga pozove stvarno![]()
Brzalica:E, čajčić/čajić gotov.Gde smo stali...
![]()
A mnogi Rusi misle da ih mi svi sa slicnih govornih podrucja, i iz istocnih zemalja, razumijemo. Ne mozes im objasniti da ih nista nismo razumjeli kad nesto izbrbljajuPa u Rusiji. Još je jezik iz slovenske porodice, ali džaba kad i ono sličnosti ima hiljadu zamki, a ja sporo upijam.![]()
Ćajić bismo mu oprostili, ali čajčić kako je rekao-teškoBrzalica:
ĆAMILČIĆ SRKUĆE ČAJIĆ