Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

ja sa godina sve više usvajam filozifiju najboljeg trenera u nfl-u: DON'T JUDGE i onda te stvari i koje su me nekad izbacivale iz takta sad prvo ono u glavi mi don't judge...jer ko zna kakvu muku ima

inače čovek je isto riba :zaljubljena:

Kakvu god muku da ima ljubaznost ne košta.
Ako neko krene drsko i bezobrazno odmah uzvraćam. Ko god da je u pitanju.
Razlika između lošeg dana i bezobrazluka je velika i tu ne ćutim.
Mada nekad i sama ostanem zatečena na nečije ponašanje i reči.

Kad se setim mojih časova, samo gledam da se posvađam sa instruktorom na početku časa i onda vozim sat i po uz radio, jer on neće da progovori reč. 🤣
Ja sam svog instruktora obožavala, meni proletelo 40 časova i jedva sam čekala čas vožnje. 😄

Nikada nije upotrebio duple komande ☺️🤣

Samo me nervirao kad mi pričao da idem uz desnu ivicu i da držim pravac, a ja izbegavala šahte rupe, pa vozila kao vozači formule 1 kad zagrevaju gume. :hahaha1:

Ja sam svog instruktora obožavala, meni proletelo 40 časova i jedva sam čekala čas vožnje. 😄

Nikada nije upotrebio duple komande ☺️🤣

Samo me nervirao kad mi pričao da idem uz desnu ivicu i da držim pravac, a ja izbegavala šahte rupe, pa vozila kao vozači formule 1 kad zagrevaju gume. :hahaha1:
Ooo, pa ti si u startu bila dobra. Meni je govorio da je od mene luđi samo onaj ko mi zakorači na pešački ako se ja još nisam zaustavio. 😁 To sam zapamtio. 🤣

Za šta? Da je Herojko slao lažni dickpic koji je skinuo sa neta kao rezultat pretrage "mikro pen*s"?🥰🤣 A ovo drugo nisam ni pričao. Q moj on nađe kad ni jedan privatni podatak nisam ostavljao na onom forumu. 🤣
A dobro to znam da je Herojko slao malog 🤣
Mislila sam da ti stvarno neko slao 😂

Back