- Poruka
- 113.230
Trljam trljam sve se puši,
Trljam glavu, vrat i uši, dok se sve puši!![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trljam trljam sve se puši,
Trljam glavu, vrat i uši, dok se sve puši!![]()
![]()

Da se vozio sa tobom taj gispirani, završio bi u gipsanom koritu posle tebe.![]()

Da se vozio sa tobom taj gispirani, završio bi u gipsanom koritu posle tebe.![]()
Jadan cuko!
Ja samo mogu reći da nešto glasno pišti kad instruktor koči umjesto tebe u toku polaganja
![]()

Kola prodala ima nedelju dana.Uglavnom jesam
Sta sam sada propustio?![]()

Gipsarski radovi mu profesionalna deformacija.![]()

Kola prodala ima nedelju dana.
I udvarače navukla na vrat tom prilikom.![]()
![]()
A ti za 12 godina jedna noga u grobu a druga na roleruTako ćeš i ti za samo 12 godina.![]()

Ja polagao na kamionu.Ne bi.
Instruktor jedini imao ispod 100 kg a polaganje na Golf 2
I sa zdravom nogom se jedva zgura sa pandurom pozadi![]()
Blokiran na Viberu, aktivirao se na WA!Znam za onog jednog sto je blokiran na Viber.
Nisam znao da ih ima vise.

UporanBlokiran na Viberu, aktivirao se na WA!![]()
Čak me i zvao.![]()

Ja polagao na kamionu.Mercedes neki. Tad bila smešna razlika u ceni, otac insistirao i mada mi ta kategorija nikada nije trebala.
![]()
Ako bude kakvog rata, a odavno nije, onda si i optimistična.A ti za 12 godina jedna noga u grobu a druga na roleru![]()
![]()
Blokiran na Viberu, aktivirao se na WA!![]()
Čak me i zvao.![]()
Okačio mi i sliku!![]()
![]()
A znači onom zagipsiranom si ti nogu polomio kad si gurnuo sedište do kraja da bi mogao da staneš!Ne bi.
Instruktor jedini imao ispod 100 kg a polaganje na Golf 2
I sa zdravom nogom se jedva zgura sa pandurom pozadi![]()

Ti si svu sreću istrošila sa onom 4 na lotou.Blokiran na Viberu, aktivirao se na WA!![]()
Čak me i zvao.![]()
A znači onom zagipsiranom si ti nogu polomio kad si gurnuo sedište do kraja da bi mogao da staneš!![]()

amaJa samo mogu reći da nešto glasno pišti kad instruktor koči umjesto tebe u toku polaganja
![]()

Čega ?Okačio mi i sliku!![]()
![]()