Tamburiks
Iskusan
- Poruka
- 5.219
Majke svoje. To obično šalju.
Ako slučajno nije imao sliku lica na viberu pa eventualno poslao nju. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvu god muku da ima ljubaznost ne košta.ja sa godina sve više usvajam filozifiju najboljeg trenera u nfl-u: DON'T JUDGE i onda te stvari i koje su me nekad izbacivale iz takta sad prvo ono u glavi mi don't judge...jer ko zna kakvu muku ima
inače čovek je isto riba
Ja sam svog instruktora obožavala, meni proletelo 40 časova i jedva sam čekala čas vožnje.Kad se setim mojih časova, samo gledam da se posvađam sa instruktorom na početku časa i onda vozim sat i po uz radio, jer on neće da progovori reč.![]()

Je li ovo iz iskustva, čiko ?Majke svoje. To obično šalju.Ako slučajno nije imao sliku lica na viberu pa eventualno poslao nju.
![]()

Ooo, pa ti si u startu bila dobra. Meni je govorio da je od mene luđi samo onaj ko mi zakorači na pešački ako se ja još nisam zaustavio.Ja sam svog instruktora obožavala, meni proletelo 40 časova i jedva sam čekala čas vožnje.
Nikada nije upotrebio duple komande
Samo me nervirao kad mi pričao da idem uz desnu ivicu i da držim pravac, a ja izbegavala šahte rupe, pa vozila kao vozači formule 1 kad zagrevaju gume.![]()
Pa valjda ti znaš da sam dobio dickpic na ani.Je li ovo iz iskustva, čiko ?![]()
Prvi put čujem za toPa valjda ti znaš da sam dobio dickpic na ani.Doduše i pretnje batinama, da će da me nađu i overe, ali to su već bili neki ludaci.
![]()

Za šta? Da je Herojko slao lažni dickpic koji je skinuo sa neta kao rezultat pretrage "mikro pen*s"?Prvi put čujem za to![]()
Neki različito reaguju na provokacije i zezanja.Nije mi jasno kako je Obli imao to iskustvo kad se nešto ne sjećam da je bio konfliktan![]()
Neki različito reaguju na provokacije i zezanja.A i to je bilo svega par puta.
![]()

A dobro to znam da je Herojko slao malogZa šta? Da je Herojko slao lažni dickpic koji je skinuo sa neta kao rezultat pretrage "mikro pen*s"?A ovo drugo nisam ni pričao. Q moj on nađe kad ni jedan privatni podatak nisam ostavljao na onom forumu.
![]()
Jezivo Lo, stvarno.

Dobra, zar si sumnjao!Ooo, pa ti si u startu bila dobra. Meni je govorio da je od mene luđi samo onaj ko mi zakorači na pešački ako se ja još nisam zaustavio.To sam zapamtio.
![]()

Nemam pojma. To su bili neki kratkotrajni nalozi. Muški, naravno.Koga si provocirao?![]()
Zašto bi joj slao njenu sliku? I otkud njemu njena slika?Ne zbunjuj me sad![]()

I ja sam tako shvatila!A dobro to znam da je Herojko slao malog
Mislila sam da ti stvarno neko slao![]()

Pa pisao čajčić, espresićNije mi jasno kako je Obli imao to iskustvo kad se nešto ne sjećam da je bio konfliktan![]()