- Poruka
- 113.090
Imala sam dva psaNabavi psa pa ćeš morati napolje![]()
Kad sam kokerku učila da piški van kuće, bila je mala, trči ona po dvorištu, trči, dođe kući, posere mi se na tepih i vrati u dvorište
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imala sam dva psaNabavi psa pa ćeš morati napolje![]()
Nabacuješ kg ili skidaš?Nije baš, ali se mogu tješit dok ne vidim pomake ka gore na vagi
Za sad ne mrda, ista sam![]()
Sigurno tibetansko!Samo sam jedno popio od kako sam ustao![]()
Ja ih trenutno imam 4 komadaNe znam.Tek sam juče prvi put koristio to kad sam ubacio čika spamera. Oduševljen sam kako radi.
Radi a ne čuje se.
![]()
Sigurno tibetansko!
Njihovo nacionalno piće Cang, pivo od ječma, ima više promila alkohola od vina
Ni jedno ni drugo, ja bih da ostanem kakva sam sad, tu na 52-3Nabacuješ kg ili skidaš?![]()

Biće mi čast da upotpunim vašu listu.Ja ih trenutno imam 4 komadai oduševljena sam takođe.
Ti ćeš mi biti peti!

E dobro! Uživaj i srećna Nova!Biće mi čast da upotpunim vašu listu.![]()

Ja ne znam da li vi primećujete moje manire, ali ja oduševljavam sebe.Biće mi čast da upotpunim vašu listu.![]()

Hvala .
Ja samo Utvaru iz MoljcaNemam nikoga na ignor listi. Na kome da testiram![]()
Jak samo Utvaru iz Moljca
Toliko ima jezivu negativnu energiju da prođe i kroz ignor
Pravi Dementor iz Hari Potera, al tuni Patronus ne pomaže

Toliko godina čekanja i konačno je neko odlučio da me ubaciE dobro! Uživaj i srećna Nova!![]()
Imam ja, šta treba da testiram?Nemam nikoga na ignor listi. Na kome da testiram![]()
Kisela otišla, nije nešto preterano kisela, ne znam kako je neko mogao da pusti suzu od ovoga![]()
Aj na meni dok me još poštuješ.Nemam nikoga na ignor listi. Na kome da testiram![]()
Imam ja, šta treba da testiram?![]()