Bebica Be
Ističe se
- Poruka
- 2.625
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ujak je širok, ujna je bujnaHahaha kod mog ujaka komsiluk neki. Steta sto je do 40, zamislila sam da se uvuce da cpijunira. A onda ga pokrupna ujna umlati.
Msm oni su matori.
Al je izgleda umro po neko, za pozu, za slobodu.Ko će tebi ugoditi, taj se još nije rodiJo![]()
biće tombola u domu penzionerajavi mi ako ima nešto za penzionere
Nije sirok, bio je pozgodan, ali je gospodja dominantna.ujak je širok, ujna je bujna
Kome si uzeo?ja sam uzo sedmu deceniju al znam da pričam viceve![]()
uzo sam od FeboKome si uzeo?
Smrsala ti maca noge!
A jel volis ti kozji ili samo kravlji?Skoro svaki dan jedem bar malo neku vrstu žutog sira. Prethodnih dana je gaudačinila manji deo večere, a već sam pomenuo da sam juče jeo pohovani kačkavalj
iz Haosa.
Većina sireva su kravlji, tako da sam ove druge retko jeo i nemam opšti utisak. Kozji valjda drugačije miriše.A jel volis ti kozji ili samo kravlji?
Da ne pitam za ovcji, tu nisam u toku i hard je.
Ja volim kozu, cini mi razliku bas.
Krpelj živi ko car.
Zna gde je najmekše i najtoplijeMoj krpelj i ja
Drogoš značiAli se odala jogi i porodicnom stacioniranom zivotu
Njami je sve to.Ja sam jednom probao neki makedonski pravljen od mesavine kravljeg i ovcijeg mleka, bas je bio super.
Opet krevet nije sređen!
Bukv su i ona i muz joj, koji je ostao u bendu (ne pratim bas da li je i dalje) smrsali na vec mrsavo. I ona predaje jogu. Vrv ne jedu meso. Dali su oglas neku god da traze kucu u predgradju Barselone, u prirodi. I nekoliko snimaka cele druzine je bilo tamo. Imaju sitnu decu, mlada je, vrv nije htela vise takav tempo i nasla se u ovome.Drogoš znači
Moj muž i ja smo našli drvo sa već urezanim srcem i našim inicijalima