Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Skoro svaki dan jedem bar malo neku vrstu žutog sira. Prethodnih dana je gauda 🧀 činila manji deo večere, a već sam pomenuo da sam juče jeo pohovani kačkavalj:balavi: iz Haosa.
A jel volis ti kozji ili samo kravlji?
Da ne pitam za ovcji, tu nisam u toku i hard je.

Ja volim kozu, cini mi razliku bas.

Idemo na Barselona dzipski orkestar u SC veceras.
Nesto nisam bila raspolozena, ali odavno ih pratim. Prosle g su bili samo u NS mislim.
E sad imaju novu pevacicu neko vreme. Slusali smo prvu uzivo i beskrajno je bila divna. Ali se odala jogi i porodicnom stacioniranom zivotu.
Ova je slatka, ali jednostavno nije uporedivo. Zapravo ni izgovor posto su to razni balkanski jezici, ni harizma prve, ali valjda bude fajn.
Ne znam ni ko je jos izmenjen.
Ivan Kovacevic je nas.
E nisam bila ni u renoviranom SC. Kazu mi da se publika dosta pirlita, za razliku od drugih mesta. Sad je i pozoriste i koncerti ovi sedeci, sve bez nekadasnjeg svecanog osecaja.

68207.jpg

Bukv su i ona i muz joj, koji je ostao u bendu (ne pratim bas da li je i dalje) smrsali na vec mrsavo. I ona predaje jogu. Vrv ne jedu meso. Dali su oglas neku god da traze kucu u predgradju Barselone, u prirodi. I nekoliko snimaka cele druzine je bilo tamo. Imaju sitnu decu, mlada je, vrv nije htela vise takav tempo i nasla se u ovome.
Ali bre steta.
I osecam da su postali nevidjeni smaraci hahaha.
Sjaaajna je bila.

Back