Tamburiks
Domaćin
- Poruka
- 3.337
Ovako su se nekad osećali Jagodinci iščekujući je. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slatka je, al bih je ja držala okrenutu prema zidu. Ima čudne oči. Jel si sigurna da tu nisu kamere?
Slatka je, al bih je ja držala okrenutu prema zidu. Ima čudne oči. Jel si sigurna da tu nisu kamere?Nešto su velike zenice
Vučem traume iz mladosti![]()
Ovako su se nekad osećali Jagodinci iščekujući je.![]()
Učinilo mi se da sam videla žirafu. Sad moram kopati ko smeću da vidim jel to bio smoki što sam jelaKo je sladak?![]()
Ko pominje crnog Palmu...Minka ne moze da se poredi sa Palmom, mnogo je lepsa, pametnija i zgodnija![]()
Dobro je, nisam jedinaŽirafa.Nisi je video?
![]()
Ma izgledala ko prcvuljak, a velika je!Učinilo mi se da sam videla žirafu. Sad moram kopati ko smeću da vidim jel to bio smoki što sam jela![]()
Žirafa.Nisi je video?
![]()
Kad se doselim , žirafa će gledati u zidMa izgledala ko prcvuljak, a velika je!
Za meneJes vala umiljata
Za tebe je ili ces je dati princezama?
De bona ne prepadaj meKad se doselim , žirafa će gledati u zid![]()
Video sam.Obli jesi li spreman, za 6 minuta novo tijelo u podrumu![]()
Od koga majke ti??Minka ne moze da se poredi sa Palmom, mnogo je lepsa, pametnija i zgodnija![]()
Za mene
Imam tajno skrovište za moje igračke da ih ne nađu kad dolaze![]()
Gledaćeš?Video sam.Opet praviš sebi probleme.
![]()
Ih znaš kako krijem svoje barbike iz djetinjstvaMozda i meni zatreba tako nesto kada resi familija da me poseti ovde
Sigurno ce traziti da vide sobu tj. stan.
Od koga majke ti??
Kad sam bila u cvetu mladostiDe bona ne prepadaj me![]()
Ih znaš kako krijem svoje barbike iz djetinjstvanema šanse da ih dobiju, starija može da ih vidi ponekad-iz moje ruke
![]()