- Poruka
- 92.628
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E svašta postoji na ovom svijetuE mama, ovo radi, da znaš, to moja prijateljica ponijela na more, ja ponijela peglunjeno više koristili nego moju peglu. Samo poprskaš ono što bi peglala, i ispeglaš rukom
Pogledajte prilog 1801420
Odlično, evo primjer.E svašta postoji na ovom svijetu
Dobro sam ja rekla, štreberKad sam bio u jednom stanu gde sam imao dasku za peglanje i nekim čudom peglu, gazdarica videla par puta da se to ne pomera i kad je nešto sređivala, a ja bio odsutan ona to odnese. Mi se oko toga posvađali, jer mi ta daska bila najvažniji komad "nameštaja" - bacim preko nje odeću, na jednom kraju uvek laptop, uključen u njenu utičnicu, papiri i knjižurine... A stolovi čisti.![]()
Eto muški, zapišite i kupite!
Ma uvijek ima, možda je taj dan nestalo, prvo provjeriš na aplikaciji dostupnost u prodavnicama i kažeš im: ima, ima, donesite iz magacina..Nema
Pitala sam devojku što radi u DM-u. Pokazala mi nešto za lakše peglanje. Ja objašnjavam da se ne pegla sa tim već samo malo pređeš rukom. Počela skoro da se dere na sred radnje "MORATEEEE PEGLATIIIIIII"Ljudi me gledaju. Ja sam tiho kroz zube rekla "dobro peglaću" i izašala iz DM-a
![]()
Nema
Pitala sam devojku što radi u DM-u. Pokazala mi nešto za lakše peglanje. Ja objašnjavam da se ne pegla sa tim već samo malo pređeš rukom. Počela skoro da se dere na sred radnje "MORATEEEE PEGLATIIIIIII"Ljudi me gledaju. Ja sam tiho kroz zube rekla "dobro peglaću" i izašala iz DM-a
![]()
Kupila sam sebi žirafu![]()
Ajd bar si usrećio nekog cigu koju ju je našao i prodao na buvljakuNe znam kakve su generalno putne pegle, ali sam jednu bez žaljenja bacio u kontejner kad nisam imao mesta u prtljagu.Ono nije moglo ni običnu majicu dobro da ispegla na maksimumu. A sad saznam da postoji sprej koji to radi.
![]()
Zato što ne peglam?Dobro sam ja rekla, štreber![]()
Plišanu, ali dama žirafa bolan, ima i šeširićKao Palma ili plišanu?
Knjižurine.Zato što ne peglam?![]()
Plišanu, ali dama žirafa bolan, ima i šeširić![]()
Sumnjam. Kabl je bio dobar.Ajd bar si usrećio nekog cigu koju ju je našao i prodao na buvljaku![]()
Nisam ja bila besna, već ona , jer sam pokušavala da joj objasnim da mi sa tim sprejem ne treba peglaNe mogu da te zamislim besnu![]()
Moram ustati na ove svoje zgodne noge zbog tvoje znatiželjeMozemo da je vidimo?![]()
Nisam ja bila besna, već ona , jer sam pokušavala da joj objasnim da mi sa tim sprejem ne treba pegla![]()
A šta radi ta žirafa?Plišanu, ali dama žirafa bolan, ima i šeširić![]()
Tad muka naterala.Knjižurine.
Moram ustati na ove svoje zgodne noge zbog tvoje znatiželje![]()