Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Kad sam bila u cvetu mladosti :kiki: dobijem od tadašnjeg dečka plišanog medveda.
Od tad je on uvek znao šta se dešava kod mene. Nekako uvek pogađao koja drugarica je došla na kafu. I prva sumnja padne na medveda. :zcepanje:Raščerupala sam ga. Povadila ono punjenje, izvadila oči i razbijala da vidim da nema nešto unutra :)
Ništa nisam našla. Okrivila sam mačku da je uništila medveda :zkez:
E budi tu sekundicu, moram ti pokazati Malu Mu :D odmah sam se tebe sjetila, kako jede tortu :) jer komad je za amatere

Mislim da ćemo joj mijenjati nadimak iz Mala Mu u Oj Et :D
Radi starija zadaću i govorim joj: koji je to broj? odgovara: broj pet, mala kao papagaj: oj et :D inače, iako ima 2 i po i dalje smatra prva slova riječi nepotrebnima :D ja sam eka ina :D

Kad sam bila u cvetu mladosti :kiki: dobijem od tadašnjeg dečka plišanog medveda.
Od tad je on uvek znao šta se dešava kod mene. Nekako uvek pogađao koja drugarica je došla na kafu. I prva sumnja padne na medveda. :zcepanje:Raščerupala sam ga. Povadila ono punjenje, izvadila oči i razbijala da vidim da nema nešto unutra :)
Ništa nisam našla. Okrivila sam mačku da je uništila medveda :zkez:
Dobro je... pomislio sam da je bilo nešto unutra. 🤣

Krene rukom, a ti po prstima "Očima se gleda!" 🤣
Ma to i izvadim iz skrovišta samo kad smo same, kad dođe meni na spavanje, navučemo roletne, dobro se zaključamo i operemo ruke :D i par puta sam je pustila da jednu pomiluje po kosi, Kenu ne dam vala prići!!

Ovu najljepšu mi kupila majka (baka) 96', na rate, sa barbi kućicom :) izašle iz prodavnice i ona mi rekla: nikome ne govori da sam dogovorila da platim ovako, sramota je, kuća mi nema staklo nijedno na prozorima, a ja kupujem lutke na kredit, to je naša tajna.
Ma nema novca za kojeg bih dala tu lutku..

2025-10-16 23_09_40-Window.png

Back