Heroj.Ulice
Iskusan
- Poruka
- 6.505
Eto, jel toliko strašno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Let,let,Smrdibubo,vutru mi donesi!
Čuvena tvor buba
Zanimljivo da mi nikad nije štrcnula smradČuvena tvor buba![]()
Kod nas je tvor vrsta lasice a onaj pravi crno beli tvor Pepe je u stvari SkunkČuvena tvor buba![]()
Kakoo? Daj receptJa sam primetila da sam odjednom prestala da imam celoživotni strah i gađenje od smrdibuba, generalno svih buba ali su mi smrdibube bile baš najgore. Baš bukvalno odjednom.
Znači zvanično sam oguglala na sve, ne može mi niko ništa jača sam od sudbine.
Ja na slikamaNikad ga nisam video osim u crtaću![]()
Posle ove fotke moraš kupovati novi telefon.
To je naš, "domaći"?Ja na slikama
I verovao ili ne,kad se uplaši,stane naopačke da izgleda strašniji i onda šljiska smrad
![]()
Nema njega kod nasTo je naš, "domaći"?![]()
Ja sam ga pre stavljala kad nisam znala sta cu. Nije za smejanje, nije za srce, nije tuzic, ne moze palac na gore…pa mozda su i drugi tako kao i jaAjd što stavljaju, nego za pola postova mi uopšte nije jasno zašto
Ma stavljam ga i jaJa sam ga pre stavljala kad nisam znala sta cu. Nije za smejanje, nije za srce, nije tuzic, ne moze palac na gore…pa mozda su i drugi tako kao i ja
I da, stavljala sam ga posle te faze kad sam mislila da neko baroniše, ali sad sam prosla i tu fazu, pa sam sad savrsena!
![]()
Joj, što je smrda sladak.Ja na slikama
I verovao ili ne,kad se uplaši,stane naopačke da izgleda strašniji i onda šljiska smrad
![]()
Kakoo? Daj recept
Meni danas sletjela buba na rame i bilo mi žao da je ubijem pa sam se onesvijestila![]()
Blago tebiVeruj mi da bukvalno nemam pojma, ni meni nije jasnoSamo odjednom sam postala ravnodušna.
Valjda to tako dođe, ko kad te samo odjednom boli uvo za bivšeg lol.
A bilo je da mi dođe da umrem kad vidim da mi se smrdibuba provukla kroz komarnik i paničim dok smišljam kako da izađe napolje a da ne moram da joj mnogo prilazim.I za ostale bube je bilo ne daj bože da vidim.
I sad je bolje da ne vidim naravno, ali nisam uopšte u fazonu da dobijam infarkt kao pre.![]()
Meni je muz, jednom prilikom kad smo isli kroz sumu, stavio bebu salamandera na dlan. Zao mi je sto na ovom telefonu nemam tu fotku.Ja sam primetila da sam odjednom prestala da imam celoživotni strah i gađenje od smrdibuba, generalno svih buba ali su mi smrdibube bile baš najgore. Baš bukvalno odjednom.
Znači zvanično sam oguglala na sve, ne može mi niko ništa jača sam od sudbine.
Da te nauči majkaBlago tebiMeni sve gore i gore..
A stvarno izgleda kao neki Mazuljko.Jeste što je najcrnje!
![]()