Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Eto, jel toliko strašno

5892.jpg

Ja sam primetila da sam odjednom prestala da imam celoživotni strah i gađenje od smrdibuba, generalno svih buba ali su mi smrdibube bile baš najgore. Baš bukvalno odjednom.

Znači zvanično sam oguglala na sve, ne može mi niko ništa jača sam od sudbine.
Kakoo? Daj recept :(

Meni danas sletjela buba na rame i bilo mi žao da je ubijem pa sam se onesvijestila :D

Ajd što stavljaju, nego za pola postova mi uopšte nije jasno zašto
Ja sam ga pre stavljala kad nisam znala sta cu. Nije za smejanje, nije za srce, nije tuzic, ne moze palac na gore…pa mozda su i drugi tako kao i ja :lol:
I da, stavljala sam ga posle te faze kad sam mislila da neko baroniše, ali sad sam prosla i tu fazu, pa sam sad savrsena!
:lol:

Ja sam ga pre stavljala kad nisam znala sta cu. Nije za smejanje, nije za srce, nije tuzic, ne moze palac na gore…pa mozda su i drugi tako kao i ja :lol:
I da, stavljala sam ga posle te faze kad sam mislila da neko baroniše, ali sad sam prosla i tu fazu, pa sam sad savrsena!
:lol:
Ma stavljam ga i ja
Ali kad krenu mene da zelene,mnogo je toga sestro slatka!

Kakoo? Daj recept :(

Meni danas sletjela buba na rame i bilo mi žao da je ubijem pa sam se onesvijestila :D

Veruj mi da bukvalno nemam pojma, ni meni nije jasno 🤣 Samo odjednom sam postala ravnodušna. 🤣 Valjda to tako dođe, ko kad te samo odjednom boli uvo za bivšeg lol.

A bilo je da mi dođe da umrem kad vidim da mi se smrdibuba provukla kroz komarnik i paničim dok smišljam kako da izađe napolje a da ne moram da joj mnogo prilazim. 🤣 I za ostale bube je bilo ne daj bože da vidim.
I sad je bolje da ne vidim naravno, ali nisam uopšte u fazonu da dobijam infarkt kao pre. 🤣

Veruj mi da bukvalno nemam pojma, ni meni nije jasno 🤣 Samo odjednom sam postala ravnodušna. 🤣 Valjda to tako dođe, ko kad te samo odjednom boli uvo za bivšeg lol.

A bilo je da mi dođe da umrem kad vidim da mi se smrdibuba provukla kroz komarnik i paničim dok smišljam kako da izađe napolje a da ne moram da joj mnogo prilazim. 🤣 I za ostale bube je bilo ne daj bože da vidim.
I sad je bolje da ne vidim naravno, ali nisam uopšte u fazonu da dobijam infarkt kao pre. 🤣
Blago tebi :) Meni sve gore i gore..

Ja sam primetila da sam odjednom prestala da imam celoživotni strah i gađenje od smrdibuba, generalno svih buba ali su mi smrdibube bile baš najgore. Baš bukvalno odjednom.

Znači zvanično sam oguglala na sve, ne može mi niko ništa jača sam od sudbine.
Meni je muz, jednom prilikom kad smo isli kroz sumu, stavio bebu salamandera na dlan. Zao mi je sto na ovom telefonu nemam tu fotku.
Prvo sam malo krečala na taj predlog, a onda sam skupila hrabrost i ispruzila dlan dok mi je muz objasnjavao da oni trebaju potočić ili neku baricu da bi se izlegli i da su korisne zivotinjice.
I bio je dobar, saren, pomazila sam ga. Imala sam osecaj kao da ni 2 grama nema.

Blago tebi :) Meni sve gore i gore..
Da te nauči majka
Nikad ne koristi kinesku spiralu za teranje komaraca
Mi na moru,ja upalila spiralu na terasi kad ne samo što nije oterala komarce,nego su SVE BUBE iz okoline uletele kod nas u sobu
A bilo je egzemplara - od skakavaca,leptirica i mnogo drugih gadnih za koje ne znam šta su
Plačući sam izletela it sobe dok se Bane pola sata borio da oh utamani
Toliko buba nikad nisam videla
Htela sam na plaži da spavam

Back