Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ironičan moj post, tvoj gif još više - idealna prilika.Obli, zeleni i u novoj kafani![]()
JesamIroničan moj post, tvoj gif još više - idealna prilika.
Još se nisi navikla?![]()
Nije tiganj, turpija je. Dakle sve ok.
Ali zašto je zeleni negativan? Ja kad sam tek došao ovde, baš mi je bio sladak.
Taman ga rokneš kao neki kez. Baš za neku ironiju, nijegde umireš od smeha nego kao
- mudar si, I see what you did there...
Mrsko mi tražiti tiganj, turpija mi tuNije tiganj, turpija je. Dakle sve ok.![]()
Eto, baš taj tvoj post je da mu lupiš zelenog
I ja ga tako tumačim. Ali se neko setio da pored njega napiše ironija i sad sam ko pocepana ličnost. Đe ga onda turiti...Ali zašto je zeleni negativan? Ja kad sam tek došao ovde, baš mi je bio sladak.
Taman ga rokneš kao neki kez. Baš za neku ironiju, nijegde umireš od smeha nego kao
Pa valjdaNam valjda![]()
eeee,a ono i ja ga cesto koristim,realno se i privatno tako zeleno smejuljim kad mi je prilika za to a izgleda da ih je cestoAli zašto je zeleni negativan? Ja kad sam tek došao ovde, baš mi je bio sladak.
Samo jer su me pritisli na poslu
Nije svima negativanAli zašto je zeleni negativan? Ja kad sam tek došao ovde, baš mi je bio sladak.
Nek meću mama iako to nama srca slamaA meni Zelenka svi stavljaju![]()
![]()