Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

IMG_1735.jpeg

Da te nauči majka
Nikad ne koristi kinesku spiralu za teranje komaraca
Mi na moru,ja upalila spiralu na terasi kad ne samo što nije oterala komarce,nego su SVE BUBE iz okoline uletele kod nas u sobu
A bilo je egzemplara - od skakavaca,leptirica i mnogo drugih gadnih za koje ne znam šta su
Plačući sam izletela it sobe dok se Bane pola sata borio da oh utamani
Toliko buba nikad nisam videla
Htela sam na plaži da spavam
Ma sa komarcima nemam problema, ne ulaze mi, komarnici rade posao, ostalih buba se plašim ali ne ubijam NIŠTA. Ni muvu ne bih ubila, nema šanse. Smrdibube i primijetim tek od prošle godine, nekako se provuku kroz komarnik, par puta je unijela sa osušenim vešom i eto, strah i strah. Guštera mi je

Sassy Drama Queen GIF

Ma sa komarcima nemam problema, ne ulaze mi, komarnici rade posao, ostalih buba se plašim ali ne ubijam NIŠTA. Ni muvu ne bih ubila, nema šanse. Smrdibube i primijetim tek od prošle godine, nekako se provuku kroz komarnik, par puta je unijela sa osušenim vešom i eto, strah i strah. Guštera mi je

Sassy Drama Queen GIF
Guštere obožavam
Da si mi bliže sve bih ih uhvatila,pomazila i odnela daleko od tebe

Jeste gledali one snimke
gde uhvate guštera, prinesu ga uz uvo, on zagrize i nose ga kao nakit, minđušu.

Video
Minka, ti gledaš pred spavanje IDX - dakle otvorila si sve spojlere 🤣

Jeste gledali one snimke
gde uhvate guštera, prinesu ga uz uvo, on zagrize i nose ga kao nakit, minđušu.

Video
Minka, ti gledaš pred spavanje IDX - dakle otvorila si sve spojlere 🤣
Kad u sledecoj reinkarnaciji okace ga na uvo nekom megasaurusu. Pa dok izdrzi nek mu visi.

@Senna
Pitao si me na prosloj, a sad zatvorenoj temi, da li sam se skoro kačila.
Nisam!
Mada bih mozda trebala opet da pocnem, jer se pokazalo da zbog mojih slika slepi progledaju, nepokretni prohodaju, nemi progovore.
Naime, postoji muska osoba na ovom forumu koja goodinama nista nije napisala, samo je kacila klipove i sljastece slike
I jednom ti se ja okacim na temi „Sta ste danas obukli“ , kad ti to, do tada nemo bice, progovori i napisa punu recenicu: „KRIVE SU TI NOGE!“
:lol:
Pa ako neko ima nekih zdravstvenih tegoba ja mogu da okacim tu sliku.

:lol:

Back