Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 12.114
A to mi i jeste žao, njima kad treba pare da dam, srce mi se cepa.Samo za kazne da radiš![]()
Ali desna noga ne sluša
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A to mi i jeste žao, njima kad treba pare da dam, srce mi se cepa.Samo za kazne da radiš![]()
Pa valja posetiti neke neplanirane gradove, šta fali!Mi smo jednom ušle u pogrešnu traku i otišle u pogrešan grad![]()

U Njemackoj te zato salju na psihijatrisko vjestacenje.Znam čoveka koji je upao u građevinske radove na autoputu i izašao u pogrešan smer. On mi je uteha.![]()
Neću više, de, ne ribaj me!Delikvent par ekselans![]()

samo skrenes levo kod AlbukerkijaPa valja posetiti neke neplanirane gradove, šta fali!![]()

Treba znati gdje su radari.A to mi i jeste žao, njima kad treba pare da dam, srce mi se cepa.
Ali desna noga ne sluša![]()
Kako kažu u bibliji ako te oko prevari izvadi ga.Ali desna noga ne sluša![]()
U Švajcarskoj valjda šalju ako padneš vozački posle 3 ili 5 puta? Tako nešto.U Njemackoj te zato salju na psihijatrisko vjestacenje.
A tek kruzni tok Slavija.Ih kod nas u BG malo malo pa neka budala se zaglavi na mostu na Adi na šinama![]()
Her Flik da budem!Kako kažu u bibliji ako te oko prevari izvadi ga.
Tako i ti sa nogom.
Fik i gotovo
Pa valja posetiti neke neplanirane gradove, šta fali!![]()

Sedneš na kafu negde ~30 minuta, da prevariš merače. Kolega do Zlatibora ne vozi ispod 160km, ali zato tri pauze pravi, prosečna brzina mu bude 120kmali u Srbiji sad ima ovaj sistem sa kamerama
I posle mi rizičniMi smo jednom ušle u pogrešnu traku i otišle u pogrešan grad![]()
Pa ja kad idem za Makedoniju imam dve pauze po pola sata uvekSedneš na kafu negde ~30 minuta, da prevariš merače. Kolega do Zlatibora ne vizi ispod 160km, ali zato tri pauze pravi, prosečna brzina mu bude 120km
A imas li ti tempomat?Her Flik da budem!
Ma to je sad laganica od kako su uradili rekonstrukciju.A tek kruzni tok Slavija.![]()
Kad imate caci saobracajne injzinjereMa to je sad laganica od kako su uradili rekonstrukciju.
Sad je kt na autokomandi veći problem ili onaj kod tc Ušća.
A kt na nbgd kod opštine ima iskrivljenu geometriju pa malo malo bude čukanje.
Koliko znam to više ne funkcioniše, pošto se sada mere prosečne po malim deonicama autoputa, a ne da dužoj trasi kao ranije.Sedneš na kafu negde ~30 minuta, da prevariš merače. Kolega do Zlatibora ne vizi ispod 160km, ali zato tri pauze pravi, prosečna brzina mu bude 120km
Nemam pojma, pitaću ga baš kad ga vidim.Koliko znam to više ne funkcioniše, pošto se sada mere prosečne po malim deonicama autoputa, a ne da dužoj trasi kao ranije.![]()
Moze bitiKoliko znam to više ne funkcioniše, pošto se sada mere prosečne po malim deonicama autoputa, a ne da dužoj trasi kao ranije.![]()
Da li ti delujem kao neko ko bi mogao da koristi tempomat?A imas li ti tempomat?
Stavis na tempomat i nema brige
Ni ja ga ne koristim, al kao sto Dart Vejder rece, treba poznavati gdje su radari.Da li ti delujem kao neko ko bi mogao da koristi tempomat?![]()