Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Na tom autoputu vozim uglavnom sa tempomatom na 117. 😁 Nije na 130, čisto da pokrijem opciju i ako naletim na presretač u području tunela i sl. gde su stručnjaci stavili ograničenje 80. Mada bih morao biti baš baksuz da tako popijem kaznu.😁
Kako kazne disciplinuju! Podsticajno deluju! ☺️🤣

Na tom autoputu vozim uglavnom sa tempomatom na 117. 😁 Nije na 130, čisto da pokrijem opciju i ako naletim na presretač u području tunela i sl. gde su stručnjaci stavili ograničenje 80. Mada bih morao biti baš baksuz da tako popijem kaznu.😁
Meni burazer od tetke zivi u Zagrebu odavno vec
kod njih je praksa policije u presretacima da imaju toleranciju 10 odsto
tj ogranicenje je 130 pa je na 10 odsto 143 cifra
mada kaze da je precutni dogovor da se do 150 ne dira niko
ako provale da ides toliko na tempomatu ne diraju te
ali sve preko toga lemaju po ussima zestoko.

Daš meni ja da te vozim! :srecna:
i'm out game of thrones GIF by Amanda

Jedini teži prekršaj mi je bio kada me je kamera uslikala i oduzeli mi vozačku na 3 meseca jer sam "vozio u suprotnom smeru na autoputu". A sve na pravdi Boga me optužiše, uopšte nisu hteli da saslušaju moju odbranu, moje argumente :ljutka:
Ja bih tebe turio u zatvor i na psihijatrijsko posmatranje.

Meni burazer od tetke zivi u Zagrebu odavno vec
kod njih je praksa policije u presretacija da imaju tolernaciju 10 odsto
tj ogranicenje je 130 pa je na 10 odsto 143 cifra
mada kaze da je precutni dogovor da se do 150 ne dira niko
ako provale da ides toliko na tempomatu ne diraju te
ali sve preko toga lemaju po ussima zestoko.
Kod njih ima baš malo policije i ne maltretiraju vozače. U odnosu na Hr mi smo policijska država. 😁 Godinu dana sam svakodnevno vozio po Hr i nikad me niko nije zaustavio ni legitimisao, a i po 100km dnevno prelazio.
Ovde me zaustavljaju 300m od kuće. Pre neki dan stajem, spuštam prozor, on pita
- Da li je sve u redu?
- Jeste.
- Srećan put.
Šta njih uče ja ne znam... 🤣

Poslednja izmena:
Kod njih ima baš malo policije i ne maltretiraju vozače. U odnosu na Hr mi smo policijska država. 😁 Godinu dana sam svakodnevno dozio po Hr i nikad me niko nije zaustavio ni legitimisao, a i po 100km dnevno prelazio.

- Da li je sve u redu?
- Jeste.
- Srećan put.
Joj mani me nase policije
mene covek zaustavi skoro i ne moze nista da mi nadje
i kaze nemas zimske gume
a ja tri dana pre toga stavio 4 potpuno nove...
kaze on nisu to zimske gume
ja umesto da se svadajam otvorim novcanik kao da trazim dodatne dokumente
on vidi da je prazan rolne ocima i kaze e jbg koga ja zaustavih
vrati mi dokumenta i pusti me

:hahaha::hahaha::hahaha:

- Da li je sve u redu?
- Jeste.
- Srećan put.
Davnih dana bio kod drugara u Slepčeviću, i ostanemo bez piva moraš kolima do prva prodavnice, on tad vozio nekog raspalog yuga kao grunf iz alan forda da ga sastavljao.

Vrata moraš da držiš rukom inače se otvaraju, palio se na žice bez ključa i sl.

Krenemo u prodavnicu i sa kolskog puta izađemo na put do prodavnice, kad tamo policija zaustavlja, zaustave oni nas, ispred nas još jedan auto, gledamo pandur se nešto prepire i svađa i dolazi do nas, dobro veče, dobro veče imate li olovku?

Mi sad ono kao olovku? Da, olovku.

Iskopamo u kršu olovku pandur uzme i ode i krene ovom da piše kaznu ispred nas, mi sedimo i čekamo.

Završi sa njima ovaj lik ode, dolazi pandur do nas vraća olovku, kaže hvala i doviđenja,okrenu se i ode

I posle mi rizični

Jedini teži prekršaj mi je bio kada me je kamera uslikala i oduzeli mi vozačku na 3 meseca jer sam "vozio u suprotnom smeru na autoputu". A sve na pravdi Boga me optužiše, uopšte nisu hteli da saslušaju moju odbranu, moje argumente :ljutka:

Eto, je l rizičnije pogrešan grad ili pogrešan smjer :manikir:

Back