Arhangel94
Aktivan član
- Poruka
- 1.858
Ja jedino sam zekana ubio pri brzini od 100km na sat.Izletio mi, bio mrak i ode zeka.
Hteo da je identifikuje kroz prozor, dok mu random baba na haubi leži.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja jedino sam zekana ubio pri brzini od 100km na sat.Izletio mi, bio mrak i ode zeka.
Hteo da je identifikuje kroz prozor, dok mu random baba na haubi leži.![]()
I kod nas radari i sl, ali kamere neKod nas tolerisu do 10km
Ovde su kamere-radari često podešene da love sa min 10 prekoračenjem.Kod nas tolerisu do 10km
I ja isto, pa sam morala malopre da napišem.Sinoć sam razmišljala o ovome![]()

Zar tolikog Snowka nisi mogao da vidiš!Ja jedino sam zekana ubio pri brzini od 100km na sat.Izletio mi, bio mrak i ode zeka.
prelazimo gazelu i uleti joj golub u točkove, ona poče da vrišti, i pusti volan da pokrije lice![]()

HahahaJe l koristi neko aplikaciju koja reaguje i pišti prije radara?
Nije loša![]()

Najgoru opciju po vas je izabrala.Bivša bivša sela da vozi, prelazimo gazelu i uleti joj golub u točkove, ona poče da vrišti, i pusti volan da pokrije lice
Umalo d'izginemo i da napravimo saobraćajku, sva sreća bili kod mostara pa ja smotao u zaustavnu traku i digao ručnu.
Ja gledam po viber grupama gde ima radara pre nego krenem da vozim.Je l koristi neko aplikaciju koja reaguje i pišti prije radara?
Nije loša![]()
Zato mene krk u Mladenovcu radar. Krk!Ja gledam po viber grupama gde ima radara pre nego krenem da vozim.
Mada sam već znam što se tiče bg gde se štekaju redovno.
A van bg striktno po ps

Ma beži, još posle ja ispao kriv, kaže trebao si ti da vozišNajgoru opciju po vas je izabrala.
Mogli ste da plivate![]()
Pa gde si breZato mene krk u Mladenovcu radar. Krk!
Kako beše ono, 112km/h a ograničenje 70.![]()

Za to idu poeni i procedure, 40+ prekoračenje?Zato mene krk u Mladenovcu radar. Krk!
Ja gledam po viber grupama gde ima radara pre nego krenem da vozim.
JojA jesu i glupi ti golubovi, koliko puta stoji na putu i odleti u poslednjem trenutku, ja rekoh palačinku napravih od njega.
Majko mila budalaImam i ja viber grupe, najsmješnije mi kad su se par puta uspjeli i posvađati u njima![]()

Vidio jesam, al da odreagujem nisam mogao.Zar tolikog Snowka nisi mogao da vidiš!
Išao ja u Zaječar na Gitarijadu i to preko Čestobrodice, krivine, ovo, ono, magle ima čak i leti, ograničenje 30-50 km.Zato mene krk u Mladenovcu radar. Krk!
I ja volim da se hvatam za njega!Ma beži, još posle ja ispao kriv, kaže trebao si ti da voziš
Rekoh jesi se prva vatala za volan? Bolje za nešto drugo da si se uvatila