Mali Heca
Domaćin
- Poruka
 - 4.164

Svitanje nove teme  

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 Pa šta čekaš, donesi nam meze, pomeri dupe!Valjda treba nešto na č'čkalicu da se donese, da nabodemo domaćinski
Čuj cveće...

Ja sam zauzet važnim državnim poslovimaPa šta čekaš, donesi nam meze, pomeri dupe!
I ne zaboravi baklavu!
Kafana je odvajkada bila važnija od državeJa sam zauzet važnim državnim poslovima
 Kako komeKafana je odvajkada bila važnija od države![]()
![]()
Koja si ti ?Nisam nikad pisala na Vrbopucu na onom drugom mestu, ovde ću tu grešku ispraviti, pa ću vam možda malo upadati nekad, kao malopre![]()

Naručite im, donEće vamPa šta čekaš, donesi nam meze, pomeri dupe!
I ne zaboravi baklavu!

Jedeš nešto lepo a nas ne zoveš, m?Ja sam zauzet važnim državnim poslovima

Bravo! Ziveli i nek nam je sa srecom renoviranje!Dragi forumski drugari, ili digitalni entiteti
Dobro došli u našu malu krčmu, ispunjenu vrbopucketavom energijom, u kojoj sve bukti i sijeva, i miriše na nevolju.. onu slatku, istovremeno bogougodnu i kurejsku.![]()
Iako zvanično vrbopuc obuhvata period od Mladenaca do Blagovesti (22.mart - 7. april), mi znamo bolje. Nema te vremenske ni prostorne odrednice za iskrice u očima i strast u grudima. Vrbopuc nije datum, već uzvišeno stanje duha.
Kako je na nebu trenutno i Venera u svom sjedištu, imamo božanski izgovor za prepuštanje svim čulima, bez griže savjesti i uz puno (napada) smEha.
Maleni hitri vilenjaci će se pobrinut za lEp ugođaj i ušuškan, topao ambijent. Služit će vam magična pića (za Herojka čaj, naravno), cimet rolnice napravljene po tajnoj recepturi, a potajno će paziti da u pozadini uvijek svjetluca roze bombica.![]()
Link do prethodne teme: https://forum.krstarica.com/threads...om-sokaku-di-cvjeta-dinja-ispod-duda.1040662/
	Polako s jelo, sad se radiJedeš nešto lepo a nas ne zoveš, m?![]()
Stepenicama na sprat, pa sto levo.Jedva vas nađoh u novoj kafani.
![]()
I to je pos'oPolako s jelo, sad se radi
gde?I da nas @tab503 ne pronađe!![]()
Pa od 22. marta 2025. do 7. aprila 2026.Iako zvanično vrbopuc obuhvata period od Mladenaca do Blagovesti (22.mart - 7. april), mi znamo bolje.

samo na seks mislisDragi forumski drugari, ili digitalni entiteti
Dobro došli u našu malu krčmu, ispunjenu vrbopucketavom energijom, u kojoj sve bukti i sijeva, i miriše na nevolju.. onu slatku, istovremeno bogougodnu i kurejsku.![]()
Iako zvanično vrbopuc obuhvata period od Mladenaca do Blagovesti (22.mart - 7. april), mi znamo bolje. Nema te vremenske ni prostorne odrednice za iskrice u očima i strast u grudima. Vrbopuc nije datum, već uzvišeno stanje duha.
Kako je na nebu trenutno i Venera u svom sjedištu, imamo božanski izgovor za prepuštanje svim čulima, bez griže savjesti i uz puno (napada) smEha.
Maleni hitri vilenjaci će se pobrinut za lEp ugođaj i ušuškan, topao ambijent. Služit će vam magična pića (za Herojka čaj, naravno), cimet rolnice napravljene po tajnoj recepturi, a potajno će paziti da u pozadini uvijek svjetluca roze bombica.![]()
Link do prethodne teme: https://forum.krstarica.com/threads...om-sokaku-di-cvjeta-dinja-ispod-duda.1040662/

samo na seks mislis![]()
 Mi ne pričamo o takvim stvarima za odrasle ovde. .gif)
Nam valjdaHvala na pozivu
Sa srecom vam kafanica
![]()