Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 67.509
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto... Svako ima neki strah, jesam ti rekaoIsto. Baš sam smatrala da mora sad i odmah, i zamjerala sam kad mi se ne odgovori odmah a onda sam naknadno shvatila da ne treba robovati tim, pa odavno odgovaram kad mi se odgovara. Samo su mi dvije osobe izuzeci od tog, od kojih je jedna mama. Njoj se ne bih usudila da se ne javim odmah, digla bi me u vazduh
A što se tiče ostalih, sve što nije hitno, može sačekati. I meni je skroz ok kad mi neko odgovori kad želi.![]()
Ja i sa samom sobom bih mogla pričat mnooogo duže od tih 10 minuta
Dobra stvar je što ovi kojima šaljem glasovne, vole da me slušaju i kažu da im uljepšam dan, tkd nek trpe moj milozvučni glasić
Nekad se osjećam kao podkast da snimam![]()

Ne bacam seen ni ocuIsto. Baš sam smatrala da mora sad i odmah, i zamjerala sam kad mi se ne odgovori odmah a onda sam naknadno shvatila da ne treba robovati tim, pa odavno odgovaram kad mi se odgovara. Samo su mi dvije osobe izuzeci od tog, od kojih je jedna mama. Njoj se ne bih usudila da se ne javim odmah, digla bi me u vazduh
A što se tiče ostalih, sve što nije hitno, može sačekati. I meni je skroz ok kad mi neko odgovori kad želi.![]()
MoraćuUdaj se Minka![]()

Nije kome je rečeno, nego kome je suđenoZato si ovdje prvi po broju poruka![]()
Stižem teNije kome je rečeno, nego kome je suđeno
Morate me vi trpeti, jer ja ove u realnosti ne mogu![]()
Moraću
Ne znam gdje je više taj vlasnik plantaže kafe![]()

Ni ja nikom. Ugasila sam tu opciju. Kao i vidljivost svuda.Ne bacam seen ni ocu![]()

Kakav?Imam predlog ako volis da pricas![]()

Ni ja nikom. Ugasila sam tu opciju. Kao i vidljivost svuda.![]()

Za to imam aplikacije povezane s drugim brojem pa preko tog drugog broja provjeravam.Ugasila i ja, upalim samo na trenutke da ja mogu provjeriti kad me neko zanima![]()

Kakav?
Nije da volim, samo mi se nameće.
Najviše volim da ćutim. Iako niko ne bi rekao.![]()

Ma jok, jutros bila veća razlikaU još si većem zaostatku koliko vidim![]()
PromijeniRazmišljala sam i da promijenim broj jer mislim da ga previše osoba ima, postajem sve više asocijalna![]()

Pogasi mreže i ne javljaj se na poznate brojeve na fon. To meni funkcioniše.Razmišljala sam i da promijenim broj jer mislim da ga previše osoba ima, postajem sve više asocijalna![]()
Joj koje je to sranje kad se uradi, a uradila sam to nakon duge vezeRazmišljala sam i da promijenim broj jer mislim da ga previše osoba ima, postajem sve više asocijalna![]()
Pogasi mreže i ne javljaj se na poznate brojeve na fon. To meni funkcioniše.Ispričaš se sa kurirom kad ti donosi paket i dosta.
![]()

Promijeni
Nova godina, novi broj, nova ti![]()
![]()

Razmišljala sam i da promijenim broj jer mislim da ga previše osoba ima, postajem sve više asocijalna![]()