Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Nemoj da klikćeš na svoj username 😁
Sa ovima koje poznajem, eto da bude jasnije :D i imam jako kulturan običaj da prekinem vezu dok osoba sa druge strane i dalje priča, ja svoje rekla, ćao :D mislim ne kažem ni ćao. Trebalo je vremena da me prihvate takvu ali jesu :) ja bukvalno kad radim, a puno radim, nemam vremena za šuplju priču :(

I inače, ali imam tendenciju da se raspričam više nego što bih se raspisala. :sad2:

Kad počnem da pričam nekad kao da me naviju kao igračku -
Laie_92B.gif

Tako i moja drugarica, zato je uvujek slušam na ×2 :manikir:

Spremas je za audiciju za pozoriste pa vezba monodrame ili samo prica puno?
Priča brate kao što sam ja pričala kad sam bila u teen godinma na telefon, ona i dalje tako. A poznata sam i po tome "imam samo 2% baterije a čekam poziv" i onda skrate :D mislim svi su provalili da lažem ali šta mogu.

Sa ovima koje poznajem, eto da bude jasnije :D i imam jako kulturan običaj da prekinem vezu dok osoba sa druge strane i dalje priča, ja svoje rekla, ćao :D mislim ne kažem ni ćao. Trebalo je vremena da me prihvate takvu ali jesu :) ja bukvalno kad radim, a puno radim, nemam vremena za šuplju priču :(
Razumeo sam te nego sam jedva dočekao da uskočim. 🤣
A, inače, mislim da smo većina nas ovde uglavnom takvi. 😁

Priča brate kao što sam ja pričala kad sam bila u teen godinma na telefon, ona i dalje tako. A poznata sam i po tome "imam samo 2% baterije a čekam poziv" i onda skrate :D mislim svi su provalili da lažem ali šta mogu.

Mislim da je pitanje trenutka kada ce ti kupiti power bank za rodjendan :lol:

Meni najžalije što mi se dešava da uredno pišem po forumu, a na mrežama mi poruke stoje neotvorene po par sati :rumenka:

Ja sam stavio 2 grupe na mute :lol:
Sa drustvom razmenjujemo razne gluposti a svi imamo cudno radno vreme i vazda neko spava ili je na poslu.

Ja sam prije na sve odgovarala odmah kad mi iskoči poruka, tek sam se nedavno opametila i otvaram selektivno :lol:
Isto. Baš sam smatrala da mora sad i odmah, i zamjerala sam kad mi se ne odgovori odmah a onda sam naknadno shvatila da ne treba robovati tim, pa odavno odgovaram kad mi se odgovara. Samo su mi dvije osobe izuzeci od tog, od kojih je jedna mama. Njoj se ne bih usudila da se ne javim odmah, digla bi me u vazduh :hahaha1:
A što se tiče ostalih, sve što nije hitno, može sačekati. I meni je skroz ok kad mi neko odgovori kad želi. :aha:

Ne bih znao o čemu da pričam 10 min ni da je sastav na slobodnu temu. 😁 Da bar pratim sport, tu se o nekoj lopti uvek može daviti danima. 🤔
Ja i sa samom sobom bih mogla pričat mnooogo duže od tih 10 minuta 🤣

Dobra stvar je što ovi kojima šaljem glasovne, vole da me slušaju i kažu da im uljepšam dan, tkd nek trpe moj milozvučni glasić :rumenka:

Nekad se osjećam kao podkast da snimam :hahaha1:

Back