Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 67.442
Sa ovima koje poznajem, eto da bude jasnijeNemoj da klikćeš na svoj username![]()
ja bukvalno kad radim, a puno radim, nemam vremena za šuplju priču 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa ovima koje poznajem, eto da bude jasnijeNemoj da klikćeš na svoj username![]()
Ja ne volim ni da puno pišem ni da pričami mnogo nerviram najbolju drugaricu, pošalje mi glasovnu od 17 minuta ja joj odgovorim sa
ona popizdi
![]()
I inače, ali imam tendenciju da se raspričam više nego što bih se raspisala.
Kad počnem da pričam nekad kao da me naviju kao igračku -![]()

Priča brate kao što sam ja pričala kad sam bila u teen godinma na telefon, ona i dalje tako. A poznata sam i po tome "imam samo 2% baterije a čekam poziv" i onda skrateSpremas je za audiciju za pozoriste pa vezba monodrame ili samo prica puno?
Razumeo sam te nego sam jedva dočekao da uskočim.Sa ovima koje poznajem, eto da bude jasnijei imam jako kulturan običaj da prekinem vezu dok osoba sa druge strane i dalje priča, ja svoje rekla, ćao
mislim ne kažem ni ćao. Trebalo je vremena da me prihvate takvu ali jesu
![]()
Priča brate kao što sam ja pričala kad sam bila u teen godinma na telefon, ona i dalje tako. A poznata sam i po tome "imam samo 2% baterije a čekam poziv" i onda skratemislim svi su provalili da lažem ali šta mogu.

Poslao sam ih max 10 u životuAko već moram usta da otvaram onda zovem, prekidam drugu stranu u kom god poslu, da se odmah objasnimo
![]()
Pošaljem ja, ako vozim npr. ali to bude u 2-3 riječi: pristavi stižem; otvori kapiju eto me; izađi za 4 min i sl.Poslao sam ih max 10 u životuAko već moram usta da otvaram onda zovem, prekidam drugu stranu u kom god poslu, da se odmah objasnimo
![]()
Ih kupili više putaMislim da je pitanje trenutka kada ce ti kupiti power bank za rodjendan![]()
Meni najžalije što mi se dešava da uredno pišem po forumu, a na mrežama mi poruke stoje neotvorene po par sati![]()

Ih kupili više puta![]()

Ja sam stavio 2 grupe na mute
Sa drustvom razmenjujemo razne gluposti a svi imamo cudno radno vreme i vazda neko spava ili je na poslu.

Guilty as chargedMeni najžalije što mi se dešava da uredno pišem po forumu, a na mrežama mi poruke stoje neotvorene po par sati![]()

U grupama najčešće čitam sažetakJa sam stavio 2 grupe na mute
Sa drustvom razmenjujemo razne gluposti a svi imamo cudno radno vreme i vazda neko spava ili je na poslu.
U grupama najčešće čitam sažetakto mi je super opcija vibera i uvijek se ismijem kao luda, sjećaš se kačila sam onaj smiješni kad je dijete palo?
![]()
Ja sam prije na sve odgovarala odmah kad mi iskoči poruka, tek sam se nedavno opametila i otvaram selektivno![]()
Isto. Baš sam smatrala da mora sad i odmah, i zamjerala sam kad mi se ne odgovori odmah a onda sam naknadno shvatila da ne treba robovati tim, pa odavno odgovaram kad mi se odgovara. Samo su mi dvije osobe izuzeci od tog, od kojih je jedna mama. Njoj se ne bih usudila da se ne javim odmah, digla bi me u vazduhJa sam prije na sve odgovarala odmah kad mi iskoči poruka, tek sam se nedavno opametila i otvaram selektivno![]()

Ma neko dijete palo sa ljulje, a raj je ona moja kafana na Trebeviću (Trebevićki raj) i ispalo je čudno kako je to viber vidioNe secam se.
Mozda sam bio na poslu tada.
Ja i sa samom sobom bih mogla pričat mnooogo duže od tih 10 minutaNe bih znao o čemu da pričam 10 min ni da je sastav na slobodnu temu.Da bar pratim sport, tu se o nekoj lopti uvek može daviti danima.
![]()

Koliko imas cimera snow?
Ne bih znao o čemu da pričam 10 min ni da je sastav na slobodnu temu.Da bar pratim sport, tu se o nekoj lopti uvek može daviti danima.
![]()