Tamburiks
Iskusan
- Poruka
- 5.443
Praviš mi sačekušu na spavanju... Nisam na to računao.Ma jok, jutros bila veća razlikaZaspaćeš kad tad!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Praviš mi sačekušu na spavanju... Nisam na to računao.Ma jok, jutros bila veća razlikaZaspaćeš kad tad!
A ne brini, znaš da ja odlazim skupa sa tijelima u podrumuPraviš mi sačekušu na spavanju... Nisam na to računao.![]()
A ne brini, znaš da ja odlazim skupa sa tijelima u podrumu![]()
Na TVTo je na TV ili gledas preko neke platforme?
Jao kad te vidi Qryak!

Mamaaaaaaaaaaaa

Promeni drzavu kao ja
Ovde sam promenio i telefon a ne samo broj, pre par dana i operatera.

Još pišeš Tela malim slovom.A ne brini, znaš da ja odlazim skupa sa tijelima u podrumu![]()
Sunce majkinoMamaaaaaaaaaaaa![]()
Nema Tela večerasJoš pišeš Tela malim slovom.![]()
Pogasi mreže i ne javljaj se na poznate brojeve na fon. To meni funkcioniše.Ispričaš se sa kurirom kad ti donosi paket i dosta.
![]()
Svi su pospani, valjda zbog pomjeranja sataSunce majkino
Vidim i drugima se spava,ja sam ko sa mrtvačke lopate

Planetu da promijenim
Primijetih sa sam ja dobijala obavještenja na viber kad neko promijeni broj, treba pripaziti na to kad se mijenja![]()
Čini mi se da treba mijenjat brojeve na svake 3-4 godine.Sputava me što sam emotivno vezana za broj
ali promijeniću ga kad tad![]()
Na mene to ne utičeSvi su pospani, valjda zbog pomjeranja sata![]()
Sa kojim telima onda ideš na spavanje (ako smem pitati)?Nema Tela večeras![]()

Da, o tome sam posebno vodila računa, a onda kad mi je trebalo nešto od osobe za koju nisam željela da ima novi broj umjesto da ga kontaktiram sa starog, ja pisala sa novogPlanetu da promijenim
Primijetih sa sam ja dobijala obavještenja na viber kad neko promijeni broj, treba pripaziti na to kad se mijenja![]()

Sa HašmetinimSa kojim telima onda ideš na spavanje (ako smem pitati)?![]()
Čini mi se da treba mijenjat brojeve na svake 3-4 godine.![]()

Na poznate.Da se ne javljam na poznate ili nepoznate?![]()
Samo se roditeljima javljajDa se ne javljam na poznate ili nepoznate?![]()

Biće emisija fina o ubistvimaSa kojim telima onda ideš na spavanje (ako smem pitati)?![]()