Tamburiks
Iskusan
- Poruka
- 5.256
Zamalo da proguglam pa se setih plišanog jadnika koji se gušio ispod jastuka, to je on?Sa Hašmetinim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zamalo da proguglam pa se setih plišanog jadnika koji se gušio ispod jastuka, to je on?Sa Hašmetinim
Kad sad pomislim koliko sam puta zakolutala očima kad vidim poziva MamsiSamo se roditeljima javljaj![]()
tačno bih ih sama sebi sad iskopala..ali mene nervira kad mi se ne javlja neko koga zovem![]()
![]()

Ona!!!Zamalo da proguglam pa se setih plišanog jadnika koji se gušio ispod jastuka, to je on?![]()
Kakve veze ima, ti možeš da se ne javljaš, oni neali mene nervira kad mi se ne javlja neko koga zovem![]()
![]()

Dakle isto samo bez podruma.Biće emisija fina o ubistvima![]()
OnaZamalo da proguglam pa se setih plišanog jadnika koji se gušio ispod jastuka, to je on?![]()

Kad sad pomislim koliko sam puta zakolutala očima kad vidim poziva Mamsitačno bih ih sama sebi sad iskopala..

Kakve veze ima, ti možeš da se ne javljaš, oni ne
Sve sami dvostruki aršini![]()

Eto... Ljudi to već praktikuju a ti nešto čekaš.ali mene nervira kad mi se ne javlja neko koga zovem![]()
![]()
Moj bivši Bane se kao dete plašio NOSA IZ PODRUMADakle isto samo bez podruma.![]()
Eto... Ljudi to već praktikuju a ti nešto čekaš.![]()

Ko drži bocu, a ko je ajkula?Mi kad tjeramo Obnija da promijeni nick
![]()
Joj nisam ni ja daleko od togaMeni kad ne jave,kad zovem, sestra ili tata, odmah mi nije dobro, zamislim ih u hitnoj, u koritu Miljacke svezanih vreća napunjenih kamenjem oko struka, zamislim sestru svezanu u gepeku auta nekih ludaka itd.
A kad sam na poslu i čujem ninu ninu ninu ninuuu hitnu da juri, odmah zovu oni mene ako čuju i oni: nije meni, nije meniako ne čuju normalno da zovem ja nakon 30 sec
![]()
Pusti mašti na voljuKo drži bocu, a ko je ajkula?![]()

Ti i Lo mi imate tako sličnu energiju da pomislim da ste sestrePusti mašti na volju![]()