Tamburiks
Iskusan
- Poruka
- 5.254
Dlake!Aj što ne znaš gde stavljaš ruke u toku noći, a sad si počeo i da se pipkaš nogama!
Nabaviš jednu mačku pa da vidiš kako će da te greje! Dlakavu!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dlake!Aj što ne znaš gde stavljaš ruke u toku noći, a sad si počeo i da se pipkaš nogama!
Nabaviš jednu mačku pa da vidiš kako će da te greje! Dlakavu!![]()
Zagreju mi se stopala kad je vreme za buđenje.Pidzama?
Jos jedno cebe?
Ja vazda spavam samo u boksericama i sa jednim jorganom. Cebe nemam vec godinama.
ako nađe na dvije, žaliće nam se da ga ona hladi svojim nožicamaNa dvije ili na četiri noge ?![]()

Nešto mi to nije damski, ipak sam gospođica.
Rukavice su mi super, ali kad je hladnije. Najčešće ih zapravo nosim kad padne snijeg.
![]()

Zagreju mi se stopala kad je vreme za buđenje.![]()

Ja sam počela sebi da postavljam jedan od jastuka iza leđa, tačno me grEjeVidećeš kad dođeš u moje godine
Ali zato mi jednom strunjača ne skuplja prašinu.Obrišem je po nekad.
![]()

Ja volim mekana ćebencaaaad.
Što mi čudna ova reč ćebencad, k'o dečica neka fazon..![]()
Voli da me gleda dok spavam, zato mi ga...je ne daje.Treba Herojko da ti da kiselu bananicu, da te razbudi![]()

Nabavi i meni jedan.Ja sam počela sebi da postavljam jedan od jastuka iza leđa, tačno me grEje
Defnitivno mi treba onaj jastuk za trudnice, ovako se više ne može![]()
Ruke i nekako, ali kad spavam i dodirnem stopalom potkolenicu, kao da je još neko u krevetu, a ko je mrtav već po' dana.![]()

Sad ti kao smetaju a u tortiljama nisu smetale?Dlake!![]()

I onda Minka luda. VažiRuke i nekako, ali kad spavam i dodirnem stopalom potkolenicu, kao da je još neko u krevetu, a ko je mrtav već po' dana.![]()

Trudnica da budeš!Nabavi i meni jedan.![]()

O ebo me odluka da pojedem keksić baš ovaj trenutak!Sad ti kao smetaju a u tortiljama nisu smetale?![]()
Pa imamo u ponudi one sa onim mudima sa kojima možeš tipkatiNe mogu s njima tipkat po telefonu
A i niko ih ne nosi, mislim da uopšte i nije toliko hladno, ali meni ručicama jeste![]()
Jeo je neizdepilirane?Sad ti kao smetaju a u tortiljama nisu smetale?![]()

Mi smo u tortiljama naši.Sad ti kao smetaju a u tortiljama nisu smetale?![]()
Kao i svaka prava ženaako nađe na dvije, žaliće nam se da ga ona hladi svojim nožicama![]()

DekiceJa volim mekana ćebencaaaad.
Što mi čudna ova reč ćebencad, k'o dečica neka fazon..![]()

Ja sam se prepustio sudbini.I onda Minka luda. Važi![]()
Ništa bez mekanih dekica!Dekice![]()

18 kaemova jedna, koliko ćeš?Preslatko
Treba mi crvena
ali i plava, i bijela![]()