Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 67.442
Da, to jeste najveći problem, Xiaomi ne radi ni blizu onoga kako je radio sa filterom sa kojim je kupljen.Za to vredi dati pare
Samo treba da kasnije rszradiš šemu za nabavku novih filtera
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, to jeste najveći problem, Xiaomi ne radi ni blizu onoga kako je radio sa filterom sa kojim je kupljen.Za to vredi dati pare
Samo treba da kasnije rszradiš šemu za nabavku novih filtera
Samo nisi još robota usisivača da ti pregleda kuću uvečeU potrazi sam za novim pročišćivačem, tačno da poludim, neki dan sam kupila i odvlaživač, nije ni jeftin, preko 300 e, pa kad on odradi, onda uključim ovlaživačali najbitniji mi je pročišćivač. Ako pratim sve što je bitno, da je optimalno za kvadrate koje mi treba, da ima filtere koje želim i da je ovdje moguće kupiti i filter za zamijeniti, tačno da puknem. Pregovaram, svađam se, prijetim sve putem mail komunikacije, uživo kad odem ću biti fina
![]()
Moraš da naručiš prekoDa, to jeste najveći problem, Xiaomi ne radi ni blizu onoga kako je radio sa filterom sa kojim je kupljen.
Dam ti sve kokice, sad sam se setila da ne smemDáš malo?![]()

Kaže danas kolega koji me danima sluša, trpi dok tražim pročišćivač:Samo nisi još robota usisivača da ti pregleda kuću uveče![]()
Kako neće? Rekla si da menja svima redom.Pa neće ti promijeniti nick bez tvoje dozvoleu pp-u. Zato si upetljan, bolan!
Znaš da sam ja luda ludaja kad sam videla emoji sa kokicama koji si stavila, htela da kažem - jao nemoj zbog zuba!Dam ti sve kokice, sad sam se setila da ne smem![]()
Isto.... tek kad sam stavila kokice, štrecnula sam seZnaš da sam ja luda ludaja kad sam videla emoji sa kokicama koji si stavila, htela da kažem - jao nemoj zbog zuba!
Kuku meni ne razlikujem više virtualu i realu

Znam, ili da kupim neki za koje sam sigurna da imaju original filtere i ovdje, odvlažvač sam kupila Beurer, e nisam sigurna da su im pročišćivači baš dobri, ali pratećih muda filtera i servis u Sa ima.Moraš da naručiš preko
Menja kad mu ozbiljno tražišKako neće? Rekla si da menja svima redom.Pa što sam ja na ovo pristao
![]()
Imaš dva dana da odustanešKako neće? Rekla si da menja svima redom.Pa što sam ja na ovo pristao
![]()

Vazda propustiš kačenje gaćao cemu
nisam pratio
Menjaju nikove Čera i Tamburixo cemu
nisam pratio
Osim ako Tamb ne osvane u ponedjeljak ovako: Minka, oprosti mi, ja ne moguMenjaju nikove Čera i Tamburix
OdustaoImaš dva dana da odustaneš![]()
izmedju sebe?Menjaju nikove Čera i Tamburix
kao gaceizmedju sebe?
DobroOdustaoI onako sam 2 meseca ovde, a već mi 4. nik u opticaju. Sačekaću da se situacija stabilizuje tamo 2026. Nadam se.
![]()

srecna zvezda mi je ugasilaVazda propustiš kačenje gaća![]()
Ma, žulj ili neko zadebljanje, jedva da se vidi. Zeza Minka. Hvala svakako.Dobro je
Pazi da ti se ne zapali
Ako ima crvenu tačku u sredini onda je to kurje oko
U toj fazi možeš ga srediti nekom kremom iz apoteke