Tamburiks
Iskusan
- Poruka
- 5.218
Ovde su kačena i muška stopala. Zato pitam.po potrebi![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovde su kačena i muška stopala. Zato pitam.po potrebi![]()
Nisam bila samaZašto sinoć nije bilo bezbednosnih provera?![]()

A?Ma ja mislim da nije ili je mijenjaopa bio je i oženjen kad je tek došao poslije supruga samo iščezla
![]()
Znači, fuj!Ovde su kačena i muška stopala. Zato pitam.![]()
to nisam videlaOvde su kačena i muška stopala. Zato pitam.![]()

A ja pomislio da ne proveravaš kad te mrziNisam bila sama![]()
Ma provjerila sam i sinoćA ja pomislio da ne proveravaš kad te mrzi![]()

Imamo i miZamisli otvorimo salon za nokte u Zvorniku npr. i damo naziv Na Drini turpija!
Mislio sam da si pisala da nećeš. Možda sam prebacio kao i za pretnje Tabom.Ma provjerila sam i sinoć![]()
Pa tata moj nisam sigurna da ima manje godina od mene, znaš moje pamćenjeA?
Reč ze ne razumem
Jeste da bi to došli ovi iz Višegrada da spale 3. dan jer bi bili ljubomorni na Turpiju.Zamisli otvorimo salon za nokte u Zvorniku npr. i damo naziv Na Drini turpija!
Ma sav si ti istraumiranMislio sam da si pisala da nećeš. Možda sam prebacio kao i za pretnje Tabom.A dobar čaj...
![]()
Jedan od razloga što ni ja ne lažemPa tata moj nisam sigurna da ima manje godina od mene, znaš moje pamćenje
Jedno je pričao kad se tek pojavio, druga priča na drugom pojavljivanju.
Zato ja nikada ne lažem, mrsko mi pamtiti šta slažem.
Kažu da najbolja laž treba da se drži najviše istine.Jedan od razloga što ni ja ne lažem
Koja je to robija!
Šta je kučina?Kažu da najbolja laž treba da se drži najviše istine.Da ne bi posle opisivali situaciju "upleo se kao pile u kučine". Mislim da sam pogodio izraz.
![]()
Odavno joj nije otac
Otac joj je Tom Ridl

Nije ni da ne bihNije valjda da bi i pipkala
Naopako![]()

Nek si im rekla, bravo!Lako vama držati sebe pod kontrolom, jedna predivnog Jarca muža puža, a druga kljuca u svetom trojstvu trenera, načelnika, cimera!![]()

Koriste je vodoinstalateri, tj. sad je to već zastarelo, za spojeve cevi. Oko navoja se obmota. Nešto kao končići.
Pogledajte prilog 1805884

HvalaKoriste je vodoinstalateri, tj. sad je to već zastarelo, za spojeve cevi. Oko navoja se obmota. Nešto kao končići.
Pogledajte prilog 1805884

E da, bravo, znam i taj naziv.Hvala
Mi kažemo kudelja.

Vas dvoje i dalje iste nickove imateMinkaaa @Kćerka Direktora Cirkusa Što sam ja jutros ustajao pre sunca i normalnih ljudi?![]()