Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 67.443
Ma ne laže nego izmišljaAdmini su iznad modova

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne laže nego izmišljaAdmini su iznad modova

A rade isti posao, samo druga titula?Admini su iznad modova
Ma administrator je ovdje TitoA rade isti posao, samo druga titula?![]()
Gdje sam prijetila?!
J.Jaaaa?!Ma ne laže nego izmišlja![]()
Ne radeA rade isti posao, samo druga titula?![]()
Ček da nađemGdje sam prijetila?!
Ajde, znaš najbrži način?Ček da nađem![]()
Možžda "tehnički" nije pretnja, ali boja glasa i stav je ukazivao na toT.Tiiiiiii![]()
Ako je boja glasa bila ljubičasta, onda prihvatamo to kao pretnjuMožžda "tehnički" nije pretnja, ali boja glasa i stav je ukazivao na toNećemo u tehnikalije. Bitna je istina.
![]()

Da vidimoMožžda "tehnički" nije pretnja, ali boja glasa i stav je ukazivao na toNećemo u tehnikalije. Bitna je istina.
![]()
Dobro jeNe boli ništa, bre. Ovo moje
Minka ponajviše, koliko vidim. Još joj kažem "Ne dosađuj čoveku", a ona Tab pa TabNe rade
Modovi rade,admini aminuju
Mada Tab radi,i to puno,svi ga stalno smaraju
Petak veče... U ponedeljak ćemo.Da vidimo![]()
Znso sam da me neko razume.Ako je boja glasa bila ljubičasta, onda prihvatamo to kao pretnju![]()
Voli on da mu ona "dosađuje", ne sekiraj seMinka ponajviše, koliko vidim. Još joj kažem "Ne dosađuj čoveku", a ona Tab pa Tab
![]()
U potrazi sam za novim pročišćivačem, tačno da poludim, neki dan sam kupila i odvlaživač, nije ni jeftin, preko 300 e, pa kad on odradi, onda uključim ovlaživačDobro je
Pazi da ti se ne zapali
Ako ima crvenu tačku u sredini onda je to kurje oko
U toj fazi možeš ga srediti nekom kremom iz apoteke
ali najbitniji mi je pročišćivač. Ako pratim sve što je bitno, da je optimalno za kvadrate koje mi treba, da ima filtere koje želim i da je ovdje moguće kupiti i filter za zamijeniti, tačno da puknem. Pregovaram, svađam se, prijetim sve putem mail komunikacije, uživo kad odem ću biti fina I onda ona petlja mene u to... zato je čovek i rekao da smo neozbiljni.Voli on da mu ona "dosađuje", ne sekiraj se
Nisam znala kad nekog ubaciš u pp da može čitati i poruke od prije, dobro je da sam mu pisala u neku prepisku gdje smo malo pisaliVoli on da mu ona "dosađuje", ne sekiraj se
Za to vredi dati pareU potrazi sam za novim pročišćivačem, tačno da poludim, neki dan sam kupila i odvlaživač, nije ni jeftin, preko 300 e, pa kad on odradi, onda uključim ovlaživačali najbitniji mi je pročišćivač. Ako pratim sve što je bitno, da je optimalno za kvadrate koje mi treba, da ima filtere koje želim i da je ovdje moguće kupiti i filter za zamijeniti, tačno da puknem. Pregovaram, svađam se, prijetim sve putem mail komunikacije, uživo kad odem ću biti fina
![]()
Pa neće ti promijeniti nick bez tvoje dozvoleI onda ona petlja mene u to... zato je čovek i rekao da smo neozbiljni.Tj. Minka. Ja sam ozbiljan čovek u godinama.
![]()
Pričaš o Ćamilu?Nisam znala kad nekog ubaciš u pp da može čitati i poruke od prije, dobro je da sam mu pisala u neku prepisku gdje smo malo pisali![]()