Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Buhahahahahahah
Jel me zezaš il stvarno nisi nikad cuo da žene vole muška dupeta a bogami i da ih štipnu?
I ne ne mali broj žena
jim-carrey-dumb-and-dumber.gif

Pa ja sam tražila kući da me odveze, on je hteo da pričamo pa me odvezao na romantično mesto 🙄 Prvi minus. Ispoštuj me ako kažem da želim kući.
A krenula sam pešaka, krenuo on za mnom kolima da me ubeđuje da sednem da me odveze kući, ali ja pozvala taksi već , a i ne bih sela nazad kod njega pa da treba i medo da me pojede sama do kuće da odem kroz šume pristala bih na to radije.😂
Baš mi upropastio utisak tada, jbg.
Da nisi njemu prodavala auto? Deluje mi kao taj mozak. 😁
Zezam se, ali realno, blago rečeno mu je bezobrazan postupak. Možda si ga ti poznavala bolje, ali iz pisanja to je po meni problematičan slučaj.

Pa ja sam tražila kući da me odveze, on je hteo da pričamo pa me odvezao na romantično mesto 🙄 Prvi minus. Ispoštuj me ako kažem da želim kući.
A krenula sam pešaka, krenuo on za mnom kolima da me ubeđuje da sednem da me odveze kući, ali ja pozvala taksi već , a i ne bih sela nazad kod njega pa da treba i medo da me pojede sama do kuće da odem kroz šume pristala bih na to radije.😂
Baš mi upropastio utisak tada, jbg.
Skroz razumijem i neka si.:zag:
Jako je bitno da neko poštuje i minimalno ne, i u startu i kasnije.

Meni se desilo prije nekih pola godine da je jedan na kvarno gledao da mi poljubi vrat, a lEpo sam mu rekla prethodno da smanji doživljaj :tiganj:
Malo mi bi krivo jer u principu je djelovao skroz na mjestu do tad, i iako sam vidjela da sam mu se dopala nisam mu pokazala da želim ni da se ljubimo još, pa samim tim je jasno da mi ne bi bilo u redu da mi zaposjeda nEžni vratić. :ljutka:

Influensing se nastavlja :srecna: :rumenka:

Mislim da je i jesu jedni vrijeme svi koristili i reklamirali :huh:
Jesu, tad nisam htjela da je koristim. I odbijala me ideja puža jer sam mislila da je sluzavo, ali nije. Poklekla sam prošle godine i stvarno je super, meni je sasvim dovoljna, a dugo i traje.

Da nisi njemu prodavala auto? Deluje mi kao taj mozak. 😁
Zezam se, ali realno, blago rečeno mu je bezobrazan postupak. Možda si ga ti poznavala bolje, ali iz pisanja to je po meni problematičan slučaj.
E pa ne, delovao je skroz ok do tog trenutka. Možda je tada samo pokazao svoje pravo lice. Odradio ga alkohol možda malko. 😂
Svakako bezobrazluk.
Što je najgore, privlačnost i hemija je bila jaka obostrana, ali je sve upropastio tim potezom, loš trenutak odabrao, a i način prilaska. 🤦🏻‍♀️

E pa ne, delovao je skroz ok do tog trenutka. Možda je tada samo pokazao svoje pravo lice. Odradio ga alkohol možda malko. 😂
Svakako bezobrazluk.
Što je najgore, privlačnost i hemija je bila jaka obostrana, ali je sve upropastio tim potezom, loš trenutak odabrao, a i način prilaska. 🤦🏻‍♀️
Baksuz si, samo sada u onom drugom smislu. 😁 Igde ima kakvog čuknutog, da ne kažem manijaka, eto ga tebi. Ili ti pišeš samo najgora iskustva. 😁

Back