Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 12.114
Da, da.Sirće? Jabukovo?To još nisam čuo. Ukus je
![]()
Alkoholno mi jako, jabukovo top. Ja obožavam onu vodu iz kiselih krastavaca da pijem, iz cvekle, to bih mogla umesto vode.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, da.Sirće? Jabukovo?To još nisam čuo. Ukus je
![]()
Ja volim da pijem sirće iz flaše!
Moji me vodili kod lekara, kad su me nahvatali šta radim, lekari im rekli da mi fali! Vitamina.![]()

Učile ga tete.Heroj pohađao časove najstarijeg zanata![]()
Lov je stariji zanat od kurvarluka, arhivistika je najstariji zanatNije. Slagali te na času. E sad zašto...![]()
U narodu je najstariji zanat nešto drugo

Narod je većinom glup i neobrazovanU narodu je najstariji zanat nešto drugo![]()
Kako možeš...Da, da.
Alkoholno mi jako, jabukovo top. Ja obožavam onu vodu iz kiselih krastavaca da pijem, iz cvekle, to bih mogla umesto vode.![]()
Sve, najviše one tečnosti sa 10+ promilaŠta voliš piti?![]()

A rasol?Kako možeš...Nekada sam koristio jabukovo za ispiranje grla i ako se zeznem da ga malo progutam...
A vodu od krastavčića sam koristio za trežnjenje.
Dok je još bilo potrebe za tim.
![]()
Kako možeš...Nekada sam koristio jabukovo za ispiranje grla i ako se zeznem da ga malo progutam...
A vodu od krastavčića sam koristio za trežnjenje.
Dok je još bilo potrebe za tim.
![]()

Sakupljači su najstariji zanat.Lov je stariji zanat od kurvarluka, arhivistika je najstariji zanat
Pogrešno su vas učili.
Valjda ja znam, vodio sam arhivu još na klinastom pismu
Lov je stariji zanat od kurvarluka, arhivistika je najstariji zanat
Pogrešno su vas učili.
Valjda ja znam, vodio sam arhivu još na klinastom pismu
Slažem se ali je opšteprihvaćeno da je najstariji zanat taj koji si ti pohađaoNarod je većinom glup i neobrazovan
Krastavčićima.Ne može ti ni biti kisela bananica, kad si receptore ukusa uništio sa ko zna čim sve
![]()
Kiselim.Krastavčićima.![]()

Sakupljači su najstariji zanat.Posle lov. A onda, naravno, HR služba.

Aha, kako da ne. Arhiviranjem čega?Arhiviranjem![]()

Naravno.A rasol?![]()
Šta bi ti bez mene, kako ti je lepo punim. Arhivu. Galeriju.Čuvam gif![]()

Može da zatreba.Šta bi ti bez mene, kako ti je lepo punim. Arhivu. Galeriju.![]()