- Poruka
- 50.326
Sve same noge i gola dupeta! Muška!
Dajte da vidimo čime raspolažete pozadi!![]()
![]()
aj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve same noge i gola dupeta! Muška!
Dajte da vidimo čime raspolažete pozadi!![]()
![]()
Postavljaš teška pitanja.Čije dupe

Ma, granice neko kada ne ispoštuje otpada u startu, što kažeš šta kasnije da se očekuje.Skroz razumijem i neka si.
Jako je bitno da neko poštuje i minimalno ne, i u startu i kasnije.
Meni se desilo prije nekih pola godine da je jedan na kvarno gledao da mi poljubi vrat, a lEpo sam mu rekla prethodno da smanji doživljaj
Malo mi bi krivo jer u principu je djelovao skroz na mjestu do tad, i iako sam vidjela da sam mu se dopala nisam mu pokazala da želim ni da se ljubimo još, pa samim tim je jasno da mi ne bi bilo u redu da mi zaposjeda nEžni vratić.![]()

Bitan je, ali ne služi da ga zagleda svako i pipkaGluteus je vrlo bitan i za muško i za žensko, zbog kičme i leđa, ništa ne znate![]()
Kupićemo ti na Temu veštačko!Sećam se da sam kačio na anu, neka riba se natrtila i slikala na trgu u Novom Sadu i onda se i ja pored sagnuo i natrtio i dao sve od sebe da izbacim dupe, ali opet na fotki ništaDaskara
![]()

Da zagleda može svako, a da pipkaju mogu samo odabrani!Bitan je, ali ne služi da ga zagleda svako i pipka![]()

Isto važi i za ženske zadnjice, pa ni vas to ne sprečava da gledate i balavite, štipkate i pipkate kad vam se možeBitan je, ali ne služi da ga zagleda svako i pipka![]()

Zbog sedenja, da se ne užulja.Gluteus je vrlo bitan i za muško i za žensko, zbog kičme i leđa, ništa ne znate![]()
Pa kad imamo štaIsto važi i za ženske zadnjice, pa ni vas to ne sprečava da gledate i balavite, štipkate i pipkate kad vam se može![]()
Bugarski čučanj i hip thrust da radeKad samo trčkarate umjesto da se bacite na čučnjeve i tegove![]()

Dioptriju sam pokvarioIsto važi i za ženske zadnjice, pa ni vas to ne sprečava da gledate i balavite, štipkate i pipkate kad vam se može![]()

Ja? Ne, nikadIsto važi i za ženske zadnjice, pa ni vas to ne sprečava da gledate i balavite, štipkate i pipkate kad vam se može![]()
.gif)
Pa i mi volimo da imamo štaPa kad imamo šta![]()

Pa zategnuto je, ali nema maseKad samo trčkarate umjesto da se bacite na čučnjeve i tegove![]()
Imas, eto je iza tebe

Bugarski čučanj i hip thrust da rade![]()

...bacite na frižiderKad samo trčkarate umjesto da se bacite na čučnjeve i tegove![]()

Mene od tog zaboli kičmicaMogu pored toga i rumunsko mrtvo dizanje, meni najdraža vježba![]()

Samo bi da jedeš...bacite na frižider![]()

Valjda Zaki imaPa i mi volimo da imamo šta![]()