mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.460
Šta ti praviš?Kako sam transparentna
Nego... pravim kuvano vino po receptu Lo, i mislim da će bit sjajno. Dodala sam još i muskatni oraščić, a dodaću pred kraj mrvu vanil ekstrakta, ne bi trebalo da škodi.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ti praviš?Kako sam transparentna
Nego... pravim kuvano vino po receptu Lo, i mislim da će bit sjajno. Dodala sam još i muskatni oraščić, a dodaću pred kraj mrvu vanil ekstrakta, ne bi trebalo da škodi.![]()
Moj čupavacJao kako je ovo lepo!
Jao kako je ovo slatko
Pa napisah, kuvano vino.Šta ti praviš?

11 godina ima, nije više u cvetu mladostiKako se sklupčao kao neki stari čovEk![]()

Hvala .
A za ostale nisi doneo? A da. Oni su pojeli (bez mene)![]()

Direktno![]()
Pošto je danas dan za degustaciju, računam da ćeš napisati ocenu u kafaniPa mrva, samo da dodatno zamiriše. Probaću, ako mi se ne dopadne neću drugi put. Ali cEnim kad može i sangrija da se aromatizuje vanilom, može i kuvano vino sa ostalim začinima.
Skontah da mi nedostaje i onaj začin kao zvjezdica, anis![]()
Možda bi bolje rum legaoKako se vanila uklapa s vinom? Vanila je za slatke ukuse, nije baš za kiselkaste.![]()

Tebi nije meni jesteLore, nije smesno.![]()

Pa ne vredi da pita LobicuKome? Zašto mene pitaš?![]()

Pošto nju koja ga ignoriše ne može, pa pita nju preko nas.Kome? Zašto mene pitaš?![]()

Nije smešno, ali je smešno!Nemojte biti zlobni, nije smiješno![]()

Nešto previše sastojaka ubačeno, pomislih neku čaroliju praviš.Pa napisah, kuvano vino.![]()
Ja već imam na ignor listi i više nego što mi treba, ali za ovo Krivak ćeš im se i ti pridružiti.Krivak! Sve sve, ali da i ti padneš pod Herojev! Uticaj za banane! Tome se nisam nad'oooo!![]()
Protiv mene spasa nemaKrivak! Sve sve, ali da i ti padneš pod Herojev! Uticaj za banane! Tome se nisam nad'oooo!![]()
Kome? Zašto mene pitaš?![]()
Pa ne vredi da pita Lobicu![]()

a kao ja bih trebala da je pitam?![]()

KURAnfili su slađi!Nešto previše sastojaka ubačeno, pomislih neku čaroliju praviš.
U kuvano vino jedino karanfilčiće prihvatam.