- Poruka
- 113.091
Ebote, ja mislila da će pošto sam ja otišla, Utvara da se raspomami jer je animozitet uzajaman, kad i ona sad piše jednom u par dana!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ebote, ja mislila da će pošto sam ja otišla, Utvara da se raspomami jer je animozitet uzajaman, kad i ona sad piše jednom u par dana!
Jao kako je ovo lepo!Evo ga na foteljiPogledajte prilog 1804613
Da li da pokušam da te nagovorim da probaš danas već spominjane Fisherman's friend mentol bombone?

Aj na meni dok me još poštuješ.Kad te to prođe - skini me sa liste.
![]()

Može, ja sam toliko opšte omiljen da nikome nisam na ignor listi, ne mogu ni da zamislim kako to izgleda, baš da probamDa ja testiram kako je imati nekoga na ignor listi, fino što si se javio![]()
Da li da pokušam da te nagovorim da probaš danas već spominjane Fisherman's friend mentol bombone?![]()

Imaš sreće. Bilo bi suzaNema to ovdje![]()

Neće. Obećavam.Iz poštovanja ne mogu, šta ako Vam opet bude trebala pomoć oko tehnologije![]()
Šteta što nije nastavio da glumi u vesternima.Cekao sam vestern filmove, ne pratis na casu Heco
Tamo sam video i ovaj odlicni vestern koji je sve to pokrenuo.
Obrati paznju na Gidru ovde
Zanimljiva ideja.
Imam dvoje na ignoruNemam nikoga na ignor listi. Na kome da testiram![]()

Herojko nas sve zarazioIšao sam po cigare i usput se naoružao i bananicama.
Pogledajte prilog 1804610
Spreman za ocenjivanje![]()
Će da riješimo odmah! IgnorMože, ja sam toliko opšte omiljen da nikome nisam na ignor listi, ne mogu ni da zamislim kako to izgleda, baš da probam![]()

Snowka i onog močuRazmišljam koga imaš hm![]()

Kako se vanila uklapa s vinom? Vanila je za slatke ukuse, nije baš za kiselkaste.Kako sam transparentna
Nego... pravim kuvano vino po receptu Lo, i mislim da će bit sjajno. Dodala sam još i muskatni oraščić, a dodaću pred kraj mrvu vanil ekstrakta, ne bi trebalo da škodi.![]()

Pa mrva, samo da dodatno zamiriše. Probaću, ako mi se ne dopadne neću drugi put. Ali cEnim kad može i sangrija da se aromatizuje vanilom, može i kuvano vino sa ostalim začinima.Kako se vanila uklapa s vinom? Vanila je za slatke ukuse, nije baš za kiselkaste.![]()