Tamburiks
Iskusan
- Poruka
- 5.218
Mislim.Ti misliš mene straaaaa'
Oš tagujem?!![]()
Podgrej atmosferu 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim.Ti misliš mene straaaaa'
Oš tagujem?!![]()
Podgrej atmosferu 
Zadovoljavajuć odgovor.Meeh, više volim jegger ili neprokuvanu rakiju
Da kačim haltere onda, taman ovi koji me ignorišu da propuste.Mislim.Podgrej atmosferu
![]()

Je l belo?Samo kupinovo vino![]()
Znači radije bi haltere nego imena...Da kačim haltere onda, taman ovi koji me ignorišu da propuste.![]()
![]()
Kada se vozi ok, da nije ni za padanje, ni za propustanje, cesto zavisi od srece. Recimo, danas ih je 3 polozilo, ili "polozilo" (uz novcanu naknadu), trebaju trojica da padnu, a dvojica... pa mogu proci mogu pasti. Nekada se ovi iz komisije dogovaraju i sa instruktorima, ne svi ali mnogi. Ipak se poznaju, vide se redovno, i bude tu dosta svacega. Ujak mi je drzao auto-skolu, pa sam upoznat donekle kako idu te stvari.Mogao je i sudar sa autobusom da bude taj dan
Sada mi nije jasno kako sam ja dobio vozacku posle svega a pre toga me oborili na prednju zaustavnu liniju![]()
Halteri su bitniji, logično,dajem im više na značaju.Znači radije bi haltere nego imena...![]()

Ni ja ne bih bolje rekao.Halteri su bitniji, logično,dajem im više na značaju.![]()
Gde bereš belu kupinu?ako nema drugog![]()
Gde bereš belu kupinu?![]()

Beli dud, dudovaču da pečemo!Gde bereš belu kupinu?![]()

Bilo je dosta onih manjih Mercedesovih kamiona koje su imale auto-skole, mada u to doba najvise ih je imalo Zastava kamione. Nisu imale ni vazdusne kocnice, ni mnogo toga sto posjeduju veliki kamioni, i onda poslije sjednes u veliki kamion i moras sve sam da savladas. Po novom zakonu moraju puno ozbiljniji kamioni da budu za obuku, i veci broj casova.Ja polagao na kamionu.Mercedes neki. Tad bila smešna razlika u ceni, otac insistirao i mada mi ta kategorija nikada nije trebala.
![]()
Mit kaže ako ti kapne na belo, zabeli ti se i pred očima.Je l belo?![]()

Možda jedino tako da mi dođe do usana, pošto živ sigurnon ne bi.Beli dud, dudovaču da pečemo!![]()
Ako hoces bas dosta da zaradis, moras ici na daleke ture, a tu i nemas nekih uslova ni zivotaRazmisljao sam kasnije da polozim za kamion, konkretno za sleper.
Ni sada to ne bih iskljucio kao opciju ako su plata i uslovi odgovorajuci.

Možda jedino tako da mi dođe do usana, pošto živ sigurnon ne bi.Je l ima negde od duda?
![]()

Bi mi odlično, zarumenili mi se obraščićiPošto je danas dan za degustaciju, računam da ćeš napisati ocenu u kafani![]()

Stara srpska mitologija.Mit kaže ako ti kapne na belo, zabeli ti se i pred očima.![]()
Ja sam mator pa imam opravdanje.Sigurnon, pa ti gore od mene griješiš
![]()
Znači modifikovan recepAt uspeo?!Bi mi odlično, zarumenili mi se obraščići![]()
Žao mi što nisam imala vina za više, sutra kupim
Prijalo mi je i za grlo.![]()