Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Jezivo, koliko sam ja alergična na takve osobe, bukv bih u zatvor slala. :tiganj:

Kao što bih na liječenje one koji sviraju iz auta, podsjeti me sad i na to. Koliko jadan moraš biti, neopisivo i neobjašnjivo riječima :bljuc:

Ja sam jednom slucajno svirnuo jednoj devojci na trotoaru :prstic:
Brat zalepio nesto preko sirene na Stojadinu i ja to cackao kada je ona prolazila i slucajno svirnem.
Zbunila se ona a i moji u kolima :lol:

@Shadow_woman :hej:

Dodji na tortu :D

czech-republic-flag-cake-transparent-background_1085577-75916.jpg

Ja to da ti bude lakse :zag:
Sto se tice RL pipanja sa moje strane si bezbedna, nisam siguran ni ovo da bih smeo da uradim.
Od mene na dužinu pendreka! Na struju! Inače biber sprej! :srecna::zcepanje:

Uh, rogobatna sam ja, dignem obrvu i znaš da si već na pola puta ka biber spreju, beži bolje kad je dignem. Obrvu mislim. 🤣

Inače smatram obzirnim propuštanje starijih, trudnica i ljudi s malo djecom, ali one stare koji gmižu onako podmuklo kao bubašvabe preko svih, baš nerado propuštam. :aha:

Ja često propustim jer želim, ali me mnogo iznervira kad neko smatra da ga svi moraju propustiti.

Iskakale mi razne mame koje napadaju sve koji ih ne propuštaju, a kako one mogu znati da nekome u tom trenutku nije gore nego njima. :tiganj:

Takve iz inata ne bih pustila. :prstic:

Ja bih prvo slatko koske polomila 😍🤣

Joj podseti me na situaciju kad sam vozila, pešak jedan me toliko iziritirao (izleteo mi van pešačkog još ide lagano, namerno, a meni na semaforu čisto zeleno) da sam legla na sirenu i zakočila da ga pitam da li je lud, a on se namerno vratio i stao nasred puta i gleda me bezobrazno onako izazivački. Ja se malko iznervirala :prstic: prva i po gasu malko žustrije, da vidiš kako trči k'o za maraton da se sprema :hahaha1: gledam ga u retrovizoru mislim da mi ke ređao sve po spisku, ja htela kroz prozor poput mr Bean-a da ga pozdravim srednjakom, ali dama u meni mi nije to dozvolila. :zaljubljena::zcepanje:
Nemoj sa tim da se zezaš. 🤣 Ja sam imao blizak susret sa pešakom van pešačkog i posle peglao stvar sa tužilaštvom. Mit je da možemo biti slobodni lovci van pešačkog. 😁

Ja sam jednom slucajno svirnuo jednoj devojci na trotoaru :prstic:
Brat zalepio nesto preko sirene na Stojadinu i ja to cackao kada je ona prolazila i slucajno svirnem.
Zbunila se ona a i moji u kolima :lol:

Vjerovatno te je opsovala, ja obično takvima kažem mrš :rumenka: 🤣

Od mene na dužinu pendreka! Na struju! Inače biber sprej! :srecna::zcepanje:

Uh, rogobatna sam ja, dignem obrvu i znaš da si već na pola puta ka biber spreju, beži bolje kad je dignem. Obrvu mislim. 🤣

Da se vidimo u RL ne bih ja inicirao :zag: ali ne bih ni odbio :rumenko:
Trudim se da postujem tudje granice i da se ponasam normalno u javnosti :andjeo:

Nemoj sa tim da se zezaš. 🤣 Ja sam imao blizak susret sa pešakom van pešačkom i posle peglao stvar sa tužilaštvom. Mit je da možemo biti slobodni lovci van pešačkog. 😁
Ne zezam se :sad2: :zcepanje:
Mit je da me nerviraju pešaci i vozači dok sam vozač, a vozači i pešaci dok sam pešak. Znači svi me u svakoj prilici živciraju! :srecna::hahaha1:

Ti si kao ja, kad dođem u sigurnu zonu: e da mi je još jednu, samo jednuuu riječ rekla..:D a na licu mjesta sisica i još zaplačem :D
Ahahah nisam baš, umijem da odgovorim, a ne sumnjam da i ti znaš :flert:

Samo čovjek najčešće nikad i nema problema sa vaspitanim ljudima, obično je problem s onim drugim.

Inače, rijetko mi se dešava da imam konflikte tako random, ali najčešće kad imam to bude sa crnogorskim taksistima. To bi sve da te ispitaju, i što treba i što ne treba. Jednom mi jedan rekao da sam djelovala super, sva fina kad sam ušla, ali je brzo shvatio da nisam fina čim imam takvu jezičinu :hahaha1:
Samo zato što mu rekoh da ne znam odakle mu sloboda da mi postavlja pitanja koja postavlja jer se ionako vidimo samo tad i vjerovatno nikad više, te da do destinacije očekujem tišinu. :manikir:

A kako je trebalo s tatom da se nađem, ispričah mu situaciju, pa mi je i tata potvrdio da tako treba s takvima. :vnaocare:

Back