Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 12.114
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jezivo, koliko sam ja alergična na takve osobe, bukv bih u zatvor slala.
Kao što bih na liječenje one koji sviraju iz auta, podsjeti me sad i na to. Koliko jadan moraš biti, neopisivo i neobjašnjivo riječima![]()

Čuj majka...meni to na poslu govore, da sam težak ko crna zemljaMajka mi kaže da sam teška osoba oduvek, tako da je u ovom slučaju do karaktera.![]()
Pipaaaač yPomoćyyyyyy!![]()
![]()

Ti to da me utešiš, aaaw kako si divan!Ćude, vidiš da ima i gorih od tebe

Od mene na dužinu pendreka! Na struju! Inače biber sprej!Ja to da ti bude lakse
Sto se tice RL pipanja sa moje strane si bezbedna, nisam siguran ni ovo da bih smeo da uradim.

Inače smatram obzirnim propuštanje starijih, trudnica i ljudi s malo djecom, ali one stare koji gmižu onako podmuklo kao bubašvabe preko svih, baš nerado propuštam.![]()

Nemoj sa tim da se zezaš.Ja bih prvo slatko koske polomila
Joj podseti me na situaciju kad sam vozila, pešak jedan me toliko iziritirao (izleteo mi van pešačkog još ide lagano, namerno, a meni na semaforu čisto zeleno) da sam legla na sirenu i zakočila da ga pitam da li je lud, a on se namerno vratio i stao nasred puta i gleda me bezobrazno onako izazivački. Ja se malko iznerviralaprva i po gasu malko žustrije, da vidiš kako trči k'o za maraton da se sprema
gledam ga u retrovizoru mislim da mi ke ređao sve po spisku, ja htela kroz prozor poput mr Bean-a da ga pozdravim srednjakom, ali dama u meni mi nije to dozvolila.
![]()
Ja sam jednom slucajno svirnuo jednoj devojci na trotoaru
Brat zalepio nesto preko sirene na Stojadinu i ja to cackao kada je ona prolazila i slucajno svirnem.
Zbunila se ona a i moji u kolima![]()
Od mene na dužinu pendreka! Na struju! Inače biber sprej!
Uh, rogobatna sam ja, dignem obrvu i znaš da si već na pola puta ka biber spreju, beži bolje kad je dignem. Obrvu mislim.![]()
ali ne bih ni odbio 

E na poslu mi govore da sam previše fin i da moram biti gori.Čuj majka...meni to na poslu govore, da sam težak ko crna zemlja
Kaže tebi da daju neku vlast ovde ti bi napravio radni logor
I da, dok vozite sami, zaključavanje obavezno!

Vjerovatno te je opsovala, ja obično takvima kažem mrš![]()
![]()

Ne zezam seNemoj sa tim da se zezaš.Ja sam imao blizak susret sa pešakom van pešačkom i posle peglao stvar sa tužilaštvom. Mit je da možemo biti slobodni lovci van pešačkog.
![]()

E na poslu mi govore da sam previše fin i da moram biti gori.Ne možeš narodu ugoditi. Ili sam podvojena ličnost.
![]()

Ne zezam se![]()
Mit je da me nerviraju pešaci i vozači dok sam vozač, a vozači i pešaci dok sam pešak. Znači svi me u svakoj prilici živciraju!![]()
Ahahah nisam baš, umijem da odgovorim, a ne sumnjam da i ti znašTi si kao ja, kad dođem u sigurnu zonu: e da mi je još jednu, samo jednuuu riječ rekla..a na licu mjesta sisica i još zaplačem
![]()

I ja sebe tešim svaki dan da nije do mene već do svih drugih. Za sada mi prolazi.Ne zezam se![]()
Mit je da me nerviraju pešaci i vozači dok sam vozač, a vozači i pešaci dok sam pešak. Znači svi me u svakoj prilici živciraju!![]()
Zamalo da ispljunem sokić na ovoPitaj nekog mlađeg da ti pomogne da namjestiš to![]()

Ih, da je samo Mrš.Vjerovatno te je opsovala, ja obično takvima kažem mrš![]()
![]()

Jesu ti rekli - nisi u Srbiji.Meni sef i njegov sef izricito zabranili da tucem ljude na poslu![]()
Pravim i ja večeras pa javljam utiskeMorao sam da ustedim recepat, da imam za zime![]()

Jesu ti rekli - nisi u Srbiji.![]()